Gezellige golfclub bij Emmeloord

Golfclub Emmeloord

Bent u op zoek naar een golfclub in Emmeloord en omgeving? Een potje golf als sport, hobby of ontspanning…bij Golf4All Harderwijk bent u aan het juiste adres. Op slechts een half uur rijden van Emmeloord vindt u Golf4All. Een prachtige golfclub met een echte 18-holes golfbaan en een 9-holes Par 3 Recreatiebaan.

Golfclub Emmeloord en omgeving

Bij onze golfclub Emmeloord en omgeving is aan iedereen gedacht. Iedere golfer kan zich hier uitleven op één van de mooie golfbanen. Golfers komen dan ook graag naar Golf4All voor een mooi spel golf. Op onze banen heeft u volop de gelegenheid om het golfen te beoefenen of te leren.

Golfspel ontwikkelen

Wilt u uw spel verder ontwikkelen? Dan kunt u op onze golfbaan deelnemen aan de golfacademy of een golfcursus volgen. Op onze golfacademie stapt u in op uw eigen niveau. Echte golfprofessionals helpen u hier om uw spel te verbeteren en verder te ontwikkelen. Hierdoor gaat u al snel niveaus omhoog en wordt uw golfspel verbeterd.

Golfschool voor beginners en professionals

Onze golfschool kunt u leren golfen door middel van ons stappenplan met 9 stappen. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u uw golfslag kunt verbeteren. Ook is het mogelijk om een privé golfles te krijgen. Uw golfspel zal erg snel verbeteren. Dit geldt voor zowel professionele golfers die hun slag willen verbeteren als beginners die het golfspel willen leren.

Met een groep golfen

Met een bedrijfsuitje, familiedag of vriendengroep golfen? Dan bent u op zoek naar een golfclub in Emmeloord of omgeving. Bij Golf4All zijn groepen van harte welkom. Wij bieden een speciaal golfarrangement aan voor groepen vanaf 10 personen. Uiteraard kunnen de arrangementen naar wens aangepast worden.

Fungolf

Bij ons kunt u ook een potje Footgolf doen. U speelt voetgolf met een voetbal op het terrein van de shortgolfbaan. Vanaf de aftrapplaats schiet u de bal richting de vlag. De hole is bij Footgolf uiteraard wel een stuk groter dan bij gewoon golf. Daarnaast bieden we ook Flinggolf aan. Hierbij slingert u de bal weg met de FlingStick. Dit is een natuurlijke beweging waarbij u slechts één stick gebruikt om de bal te werpen. Ook kunt u Shortgolfen op onze golfclub in Emmeloord. Dit houdt in dat u een kort rondje gaat golfen. In ongeveer een uur heeft u alle holes gelopen. Dit is ideaal wanneer u wilt oefenen met golfen of voor bedrijfsuitjes, familie- of vriendenactiviteiten.

Ontdek Golf4All

Golf4All Harderwijk ligt aan de rand van Flevoland, in Zeewolde. Door het mooi aangelegde waterpartijen biedt de baan aan ieder niveau golfer een goede uitdaging. Wanneer u de 18 holes golfbaan overloopt, loopt u langs het uitgestrekte Harderbos. Het is groen en glooiend waardoor de natuur een bijzonder aanblik geeft.

Bekijk onze tarieven!