Gezellige golfclub bij Emmeloord

Golfclub Emmeloord

Ben je op zoek naar een golfclub in de omgeving van Emmeloord? Een potje golf als sport, hobby of ontspanning…bij Golf4All ben je aan het juiste adres. Op minder dan een half uur rijden van Emmeloord vind je Golf4All. Een prachtige golfclub met een echte 18-holes golfbaan en een 9-holes Par 3 recreatiebaan.

Golfclub Emmeloord en omgeving

Bij onze golfclub Emmeloord is aan iedereen gedacht. Van de beginnende tot geoefende golfer kan iedere golfer zich hier uitleven op één van de mooie golfbanen. Golfers komen dan ook graag naar Golf4All voor een mooi spel golf. Op onze banen heb je volop de gelegenheid om het golfen te beoefenen of te leren. Naast de uitstekende golfbanen vind je bij ons uiteraard ook een gezellig restaurant voor een hapje en drankje gedurende jouw bezoek.

Golfspel ontwikkelen

Wilt je jouw spel verder ontwikkelen? Dan kan je op onze golfbaan deelnemen aan de golfacademy of een golfcursus volgen. Op onze golfacademie stap je in op jouw eigen niveau. Echte golfprofessionals helpen je hier om jouw spel te verbeteren en verder te ontwikkelen. Hierdoor ga je al snel niveaus omhoog en wordt je golfspel verbeterd.

Golfschool voor beginners en professionals

Bij onze golfschool kan je leren golfen door middel van ons stappenplan met 9 stappen. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je jouw golfslag kunt verbeteren. Ook is het mogelijk om een privé golfles te krijgen. Je golfspel zal erg snel verbeteren. Dit geldt voor zowel professionele golfers die hun slag willen verbeteren als beginners die het golfspel willen leren.

Met een groep golfen

Met een bedrijfsuitje, familiedag of vriendengroep golfen? Dan ben je op zoek naar een golfclub in Emmeloord of omgeving. Bij Golf4All zijn groepen van harte welkom. Wij bieden een speciaal golfarrangement aan voor groepen vanaf 10 personen. Uiteraard kunnen de arrangementen naar wens aangepast worden.

Speciaal voor bedrijven bieden wij bovendien aantrekkelijke arrangementen om een zakelijke meeting te combineren met golfen. Bedrijven uit de wijde omgeving, o.a. uit Emmeloord, hebben al voor een vergadering bij Golf4All gekozen. Onze multifunctionele ruimtes bieden veel mogelijkheden en wij bespreken graag jouw wensen. Tijdens of na de vergadering kan je dan met uw zakenpartners golfen wat Golf4All tot een bijzondere vergaderlocatie maakt. Wij komen graag met jou in contact wanneer je interesse heeft.

Fungolf Emmeloord

De populariteit van fungolf neemt nog altijd toe. Bij teamuitjes, vriendenuitjes of bedrijfsuitjes biedt fungolf veel plezier. Bij ons kan je bijvoorbeeld een potje Footgolf doen. Je speelt voetgolf met een voetbal op het terrein van de shortgolfbaan. Vanaf de aftrapplaats schiet je de bal richting de vlag. De hole is bij Footgolf uiteraard wel een stuk groter dan bij gewoon golf.

Daarnaast bieden we Flinggolf aan. Hierbij slinger je de bal weg met de FlingStick. Dit is een natuurlijke beweging waarbij je slechts één stick gebruikt om de bal te werpen.

Ook kan je Shortgolfen op onze golfclub in Emmeloord. Dit houdt in dat je een kort rondje gaat golfen. In ongeveer een uur heb je alle holes gelopen. Dit is ideaal wanneer je wilt oefenen met golfen of voor bedrijfsuitjes, familie- of vriendenactiviteiten.

Ontdek Golf4All

Golf4All Harderwijk ligt aan de rand van Flevoland, in Zeewolde. Mede dankzij de mooi aangelegde waterpartijen biedt de baan aan ieder niveau golfer een goede uitdaging. Wanneer je de 18 holes golfbaan overloopt, loop je langs het uitgestrekte Harderbos. Het is groen en glooiend waardoor de natuur een bijzonder aanblik geeft. Wanneer maak jij tijd om Golf4All te ontdekken?

Bekijk onze tarieven! of reserveer direct een starttijd