Businessclub

Ben jij klaar voor new business?

Golfen en netwerken zijn twee begrippen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Tijdens een ontspannen spelletje golf kun je namelijk perfect netwerken. Wie de kansen van deze manier van netwerken wil uitdiepen of onderzoeken, kan zich aansluiten bij de Businessclub Golf4All Harderwijk. Ben jij klaar voor new business?

Businessclub Golf4All Harderwijk, opgericht in 2016, is niet ‘just another businessclub’.  Natuurlijk onderscheiden wij ons dankzij de schitterend gelegen golfbaan en de uitstekende (vergader)faciliteiten. Maar we doen meer! Het bestuur van Businessclub Golf4All Harderwijk speelt een proactieve, stimulerende rol om ervoor te zorgen dat er zo effectief mogelijk wordt genetwerkt; de ondernemers waar jij mee wilt spreken, worden door het bestuur benaderd, je krijgt volop gelegenheid voor exposure van je bedrijf en je kunt gasten mee nemen.

Wij geloven dat:

  • ‘Geven en gunnen’ resulteert in het verkrijgen van nieuwe business;
  • ons effectieve netwerkmodel daadwerkelijk business oplevert;
  • de combinatie netwerken en onbeperkt golfen of les krijgen van een enthousiaste golfpro de ideale mix is van ‘business and pleasure’;
  • lidmaatschap jou tijd en ruimte geeft voor een (nieuwe) passie – golf – terwijl je toch zaken kunt blijven doen!

Ben je ondernemer of medewerker bij een groot bedrijf en wil je lid worden? We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Neem contact op met onze salesafdeling via telefoonnummer 0320-288185 of mail naar info@golf4all-harderwijk.nl. Je krijgt dan alles te horen over het effectieve netwerkmodel en de verschillende pakketmogelijkheden. Je kunt je ook aanmelden voor de eerstvolgende bijeenkomst van de Businessclub.