Golf & helicopter vliegen

Helikopter dropping 
Een absolute must om uw collega's te verrassen is de helidropping! U bevindt zich eerst in een legertruck in afwachting van wat komen gaat. U vertrekt vervolgens met de helikopter vanaf de golfbaan. Zet de koptelefoon op, praat met de piloot en ervaar de sensationele vlucht. Daarna landt u in Harderwijk om vervolgens per mountainbike en gps teamopdrachten uit te voeren.

De hier genoemde evenementen organiseren wij graag voor u al dan niet in combinatie met golfen, golfles en een lunch en/of diner. Vele combinaties zijn mogelijk. Neemt u vooral contact met ons op per mail: info@golf4all-harderwijk.nl of telefonisch op nummer 0320-288185. 
Wij denken met u mee en verzorgen graag de organisatie van een uitje voor u !

Mini classic tour
Terug naar vroeger in een Mini Cooper! De geur van benzine, de trommelremmen en het stugge sturen brengen u terug in de tijd. Iedereen kent ze wel, maar heeft u zelf wel eens achter het stuur plaatsgenomen? Met dit originele bedrijfsuitje neemt u met uw collega’s plaats in de Mini en rijdt u een prachtige route over de Veluwe. Een te gek evenement! 

Mini classic tour + rondvlucht in sportvliegtuigje
De genodigden stappen nietsvermoedend in de klaarstaande Mini. De één navigeert, terwijl de ander stuurt. Het rijden in de Mini en het uitstippelen van de route is al een belevenis op zich, maar zodra de deelnemers in de verte het vliegveld zien liggen stijgt de spanning letterlijk tot grote hoogte. 

Op het vliegveld aangekomen blijkt er daadwerkelijk een Cessna vliegtuig voor u klaar te staan. U stapt in, de piloot stijgt op en vervolgens neemt u, al vliegend over de Veluwe, de stuurknuppel zelf in handen!

 

Sterrenslag
Daag uw collega`s uit voor deze zeskamp!

Elk team ontvangt een eigen kleur T-shirt, natuurlijk met het logo of de slogan van uw bedrijf. Alle onderdelen staan klaar terwijl iedereen zich klaarmaakt voor vele leuke opdrachten. Een stormbaan, touwtrekken, wereldbollen race, big bag race, reuze ski's, watergoten race en levend tafelvoetbal… Het zijn maar enkele van de vele voorbeelden waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van de deelnemers en groepsgrootte. 

Percussie workshop
Met de directeur en de koffiedame in een `band`!

Tijdens deze workshop leren u en uw collega's op een leuke manier een instrument bespelen.  Of u nu een natuurtalent bent of nog nooit een noot heeft gelezen: deze djembé workshop is leuk voor iedereen!  Maak kennis met de Afrikaanse trommelcultuur door te spelen op djembés, de meest bekende trommel uit Afrika. Het spelen (fysiek) en de klank zal een inspiratiebron zijn voor de gezamenlijke muziekbeleving. Kortom, een geweldige groepsactiviteit!

 

Pubquiz
De presentator heet u hartelijk welkom in het café, restaurant of uw eigen bedrijf. Aan elke tafel worden antwoordkastjes uitgedeeld en de pubquiz gaat van start! De presentator stelt de vragen en elk team antwoordt via een interactief stemkastje. De spanning stijgtdoor zichtbaarheid van de virtuele scores op de schermen! Wie is de ‘slimmerik’ van het bedrijf?


Clinic Darten

Darten wordt steeds populairder. Ook weten hoe u een '180' moet gooien?

Na een vergadering of congres wilt u graag napraten met uw collega's. Een wedstrijdje darten erbij doet gespreksstof veranderen en zorgt voor een gezellige sfeer. Extra leuk is het om bijvoorbeeld uw eigen flights te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Wij nemen deze organisatie graag voor u uit handen.

 

Pokerclinic
Zet uw pokerface op en win leuke prijzen! Vooraf krijgt iedereen een duidelijke uitleg van wat pokeren (de variant Texas Hold'em) eigenlijk inhoudt. Daarna ontvangt een ieder een stapel fiches en kan het pokergeweld losbarsten! Wie oh wie neemt de prijzen mee naar huis? De winnaar zal gehuldigd worden en met een leuke prijs naar huis gaan! Combineer dit met een diner of buffet en u hebt een absolute topavond!