Golfarrangement

GolfarrangementOnze prachtige golfbanen, natuur en faciliteiten bieden oneindig veel mogelijkheden. Iedereen is bij ons van harte welkom om buitengewoon te komen genieten. Van jong tot oud, van geoefende golfer tot fungolfer. Bij ons kan het allemaal.

Golfactiviteiten
Natuurlijk kunt u bij Golf4All Harderwijk terecht voor allerlei golfactiviteiten. Denk aan een golfclinic onder leiding van onze golfpro’s, verschillende vormen fungolf (footgolf, shortgolf en flinggolf) of een toernooi voor geoefende en/of niet-geoefende golfers. U zegt het maar. Vanaf 10 personen stellen wij een compleet golfarrangement op maat samen. Uw eigen ideeën nemen we daar graag in mee.

Wilt u meer dan alleen golfen
Wilt u het golfarrangement bij Golf4All Harderwijk combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan Harderwijk, het Dolfinarium of Walibi World? Of een ander sportief onderdeel toevoegen aan uw programma, zoals zeilen, sloepvaren, quad rijden of paintballen? Dat regelen we graag voor u en we kunnen gezamelijk een afwisselend programma samenstellen.

Brasserie
In onze gastvrije brasserie en zalen kant u terecht voor uw groepsactiviteiten. U kunt hier met groepen heerlijk lunchen of dineren. Onze kok kan in overleg een speciaal menu samenstellen en bijzondere gerechtjes maken voor tussendoor. Ook een uitgebreide koffietafel of high tea behoren tot de mogelijkheden. De culinaire invulling wordt volledig afgestemd op uw wensen, gezelschap en programma.

Interesse in een golfarrangement?

Naast een golfarrangement die we in overleg samenstellen, zijn er ook enkele standaard golfarrangementen voor groepen en bedrijven beschikbaar. Bent u geïnteresseerd in een golfarrangement voor een groep?

Golfarrangement boeken!