Golfbaan

Golf4All Harderwijk (voorheen Golfresort Harderwold) ligt aan de rand van Flevoland, in Zeewolde, nabij Harderwijk. Het karakter van de polder is op de golfbaan gekoppeld aan een links-achtige omgeving. In 2011 zijn 6 nieuwe holes, een nieuwe driving range en een Par-3 shortgolfbaan in gebruik genomen. Voor het ontwikkelen van het korte spel, maar ook voor de beginnende golfer biedt Golf4All nu uitstekende oefenfaciliteiten. Ook de gevorderde golfer kan hier naar hartelust gebruik maken van bijvoorbeeld de extra lange en brede driving range! Voor bedrijven bieden wij een speelse kennismaking met golf, voor relaties die (nog) niet over enige golfervaring beschikken.

GOLF4ALL is enorm veranderd door de jaren heen

Van oudsher een golfbaan die in het bos was gelegen naar een meer open golfbaan waar strategisch geplaatste bunkers een belangrijke rol spelen. De baan heeft het karakter van een "inland Links-course". Mede door de mooi aangelegde waterpartijen biedt de baan aan ieder niveau golfer een prachtige uitdaging. De nieuwere holes bieden de wind vrij spel en zijn wat ruimer van opzet. De signature-hole van Golf4All is zonder meer de eilandhole, die we als zevende hole tegenkomen op onze ronde. Accuratesse is hier toch wel een vereiste om met een goede score van de baan te komen.

De NGF heeft ons in 2007 de A-status gegeven. Wij bieden een afwisselende Par 72 baan waar zowel de handicapspeler als recreatieve golfer een uitdagend rondje golf kan spelen.

Als vaste speler, greenfee speler, gast of lid kunt u kiezen uit een 9 of 18 holes ronde op de golfbaan en heeft u de beschikking over diverse oefenfaciliteiten. In onze gastvrije brasserie bent u dagelijks welkom voor een hapje en een drankje. We laten u op ieder gebied graag buitengewoon genieten op onze 18 holes golfbaan. Bent u als geoefende golfer toe aan een echte challenge? Loop dan onze 18 holes golfbaan, prachtig gelegen
naast het uitgestrekte Harderbos. Het terrein is ruim 50 hectare groot en met zorg ontwikkeld. Het is groen en glooiend en heeft diverse waterpartijen. De signature-hole is zonder twijfel de unieke eilandhole. De baan heeft een NGF A-status en daagt geoefende spelers van elk niveau uit. Gaat u de uitdaging aan? Uw starttijd kunt u direct boeken via onze website of telefonisch.

Alan Rijks heeft als architect al zijn expertise in de baan gelegd waardoor de baan voor zowel de hoge als de lage handicapper een uitdaging is.

Recreatieve 9 holes (Par 3) shortgolfbaan
Wilt u oefenen, een kort rondje golfen of volgt u lessen bij de golfpro’s van onze golfschool? Dan kunt u op de shortgolfbaan van Golf4All Harderwijk prima uit de voeten. Ook worden op deze baan verschillende soorten fungolf gespeeld, zoals footgolf en flinggolf. Kijk op onze website voor meer informatie.

Overdekte driving range
Natuurlijk kunt u bij Golf4All Harderwijk ook terecht op de driving range. Met 22 overdekte afslagplaatsen, een lengte van 250 meter en breedte van ca.
100 meter, is er voldoende plek om op ieder niveau te oefenen.