Golfschool en golfcursus

Van jong tot oud. Alleen of samen. Wij bieden je de juiste begeleiding, methodes en faciliteiten om ook jou op een leuke manier op het gewenste golfniveau te brengen.

Introductie golfcursus

Wil je beginnen met leren golfen? Wij maken gebruik van het 9-stappenplan van de NGF. Begin met golfen en wil je straks graag als geoefende golfer de baan op kunnen? Wacht dan niet langer. Start met de introductie golfcursus bij Golf4All Harderwijk. De cursus bestaat uit: ontvangst met koffie, kennismaking met de golfpro, uitleg golfles en het 9-stappenplan, 1,5 uur golfles en aansluitend spelen op de 9 holes (Par 3) shortgolfbaan.
 

Handicap 54-cursus (golfvaardigheidsbewijs)

Neem deel aan deze cursus en haal je Handicap 54 en speel na afronding van de cursus direct op de grote golfbaan!De cursus bestaat uit 8 lessen, waarin je leert te putten, chippen en swingen. Ook krijg je les in de baan, regelles, doe je een theorie examen en loop je met een maatje van jou, die al over hcp54 beschikt, een 9 holes (examen)rondje om jouw hcp54 te halen. Tijdens de cursus mag je met korting gebruikmaken van onze 9 holes (Par 3) shortgolfbaan.
 

Golf for kids

Speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar is er een programma ontworpen waarbij kinderen in groepslessen op een leuke, speelse manier kennismaken met golf.

Individuele golflessen op maat

Bij Golf4All Harderwijk kun je uiteraard ook individuele lessen volgen. We werken uitsluitend met goed opgeleide PGA-professionals. Je wordt dus in ieder aspect van de golfsport uitstekend begeleid. We sluiten bij de invullingvan de lessen altijd aan bij jouw spelniveau. Om een goede analyse te kunnen maken van je huidige niveau, starten we daarom bij voorkeur op de golfbaan zelf. In overleg maken we een passend en leuk plan van aanpak. Je maakt lesaantekeningen en krijgt huiswerkoefeningen mee naar huis. Ook maken onze pro’s (op aanvraag) gebruik van Trackman, zodat een haarscherpe analyse van jouw swing kan worden gemaakt. Met onze Trackman Swinganalyse kunnen wij je de juiste “tools” bieden en inzage verschaffen in wat er exact in je swing gebeurt. Op basis daarvan is het bepalen van de benodigde aanpassingen in jouw golfswing ter verbetering van jouw golfspel eenvoudiger en zullen de golflessen effectiever verlopen.
 

Groepslessen en golfclinics

Een andere manier om beter te leren golfen, is het volgen van groepslessen of een golfclinic. Onze golfpro’s geven clinics aan spelers op ieder niveau. We behandelen de basisprincipes van het putten, chippen en de full swing. We oefenen samen op de driving range en op en rond de putting green.
Groepslessen en golfclinics worden bij Golf4All Harderwijk altijd op maat samengesteld. We gaan graag om tafel om samen een fantastische golfdag te organiseren. Natuurlijk kunnen we de groepsles of golfclinic naar wens culinair aankleden of andere golfvarianten toevoegen. Ze zijn ook leuk als bedrijfsuitje met collega’s en relaties. Of met vrienden en familie. Bel voor de mogelijkheden en vraag een offerte aan. We denken graag met je mee.

Competitieteams kunnen ook worden begeleid, masterclasses kunnen worden gegeven en uiteraard zijn wij ook in staat om jouw “coursemanagement” op een hoger niveau te tillen. We bespreken bijvoorbeeld met jou de golfbaanarchitectuur en beoordelen waar “de zwaktes” van de golfbaan te vinden zijn, wat jouw sterktes zijn en stellen jouw eigen caddyboekje samen.

Familie- en vriendengroepengolfles

Hoe leuk is het om met het hele gezin, met familieleden en/of je vriendengroep golfles te nemen? Ook daarvoor denken we graag met je mee. Deze golflessen organiseren wij voor elk niveau golfer.

Onze oefenfaciliteiten

Bij Golf4All beschikken we over uitstekende oefenfaciliteiten:

• 9 Holes (Par 3) shortgolfbaan
Onze shortgolfbaan bevat alle elementen die je als golfer moet beheersen. Het is dan ook een prima baan om je skills te onderhouden en (verder) te ontwikkelen.

• Overdekte driving range
Op de goed uitgeruste en deels verlichte driving range kun je naar hartenlust je lange slagen oefenen. Met 22 overdekte plaatsen, een lengte van 250 meter en breedte van ca. 100 meter, is er voldoende plek om op ieder niveau te oefenen.

• Oefengreen en bunker
Naast de driving range bevindt zich nog een oefengreen en bunker. Speciaal voor het oefenen van de korte slagen op en rondom de green.