Golfschool en golfcursus

Golf4All is de thuisbasis van Golfschool Midden-Nederland. Beide organisaties werken vanuit de filosofie ‘learning by doing’: golfen moet je ervaren, door te spelen wordt je beter en ontstaat vanzelf de behoefte om aan je spel te werken. Wij doen er alles aan om de sport laagdrempelig en toegankelijk te maken. Ook met ons aanbod golflessen doen we alles nét even anders!

Stap 1: Handicap 54 cursus

Alles begint met het halen van je ‘Handicap 54’ (voorheen het Golfvaardigheidsbewijs of het GVB). Golfen is een van weinige sporten waar je van tevoren examen voor moet doen, wat natuurlijk een gek idee is. Toch is het ergens ook wel logisch, golf is een erg ingewikkelde sport, zowel technisch als theoretisch zijn er een aantal basis beginselen die je moet weten om goed van start te kunnen gaan. Gelukkig valt het eigenlijk ook wel mee en tegenwoordig is men hier in Nederland ook soepeler in geworden en zeker wij bij Golf4All maken de dingen niet ingewikkelder dan ze al zijn. Want we willen jou zo snel mogelijk zien genieten in de baan!

Om je snel op weg te helpen bieden we een gratis en volledig online theoriecursus aan waarmee je binnen een week de essentiële theorie leert en online examen aflegt. Daarna maak je gebruik van onze inlooplessen en maak je een afspraak voor de praktijkdag, die je afsluit met je ‘Handicap 54’, waarmee je op (bijna) alle banen in Nederland terecht kunt. We zijn ook nog eens de goedkoopste van Nederland met slechts 99,- voor deze volledig verzorgde dag!

Meer informatie 

Learning by doing

Nadat je je Handicap 54 hebt gehaald, stimuleren we je om vooral veel de baan in te gaan. Het echte leren golfen begint nu. Belangrijk is dat je vanaf het begin de juiste techniek blijft toepassen en je inzicht in het spel blijft vergroten. Daarom bieden we bij Golf4All diverse laagdrempelige lesmogelijkheden aan, op de pagina ‘Golflessen lees je er alles over.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail