Routebeschrijving

GOLF 4 ALL Harderwijk
Pluvierenweg 5
3898 LL Zeewolde (nabij Harderwijk)
T: 0320 - 28 81 85
F: 0320 - 28 86 18
E: info@golf4all-harderwijk.nl

Link naar Routeplanner

Komend vanaf de A28 Zwolle/Amersfoort of Amersfoort/Zwolle
Afslag Harderwijk/Lelystad
Vervolg uw weg richting Lelystad.
Onder het aquaduct door, bij de rotonde rechtsaf en volgende rotonde linksaf de nieuwe Pluvierenweg op. U volgt de weg en de bordjes GOLF 4 ALL. Aan uw linkerhand ziet u de shortgolfbaan. Voor de brasserie en de receptie van de golfbaan blijft u de weg volgen en slaat u aan het eind van de weg links af.

Vanaf Lelystad en A6 richting Harderwijk volgen tot de turboronde voor het Veluwe meer. Op de rotonde linksaf richting Biddinghuizen. Volgende rotonde linksaf de nieuwe Pluvierenweg op. U volgt de weg en de bordjes GOLF 4 ALL. Aan uw linkerhand ziet u de shortgolfbaan. Voor de receptie van de golfbaan en de brasserie blijft u de weg volgen en slaat u aan het eind van de weg links af.

Vanuit Almere en het Gooi
Vanuit Almere en het Gooi rijdt u na de Stichtsebrug op de Gooiseweg N305 richting Harderwijk Dronten.
Bij de 2e stoplichten slaat u rechts af en houdt u Harderwijk aan tot aan de turboronde voor het Veluwe meer. Op de rotonde linksaf richting Biddinghuizen. Volgende rotonde linksaf de nieuwe Pluvierenweg op. U volgt de weg en de bordjes GOLF 4 ALL. Aan uw linkerhand ziet u de shortgolfbaan. Voor de brasserie en de receptie van de golfbaan blijft u de weg volgen en slaat u aan het eind van de weg links af.