Golfen zonder GVB

golfen zonder GVBGolf4All is er voor iedereen!

De shortgolfbaan bestaat uit 9 korte holes waarbij alle elementen van een golfbaan aan bod komen. Bij ons kunt u op een ontspannen manier kennismaken met de golfsport. U kunt onze 9-holes Par-3 short golfbaan zonder GVB betreden.

Geniet samen van golfen zonder GVB

Golfen is een sport die u vooral samen moet doen. Bijvoorbeeld met familie, vrienden of collega's. Ook jeugdverenigingen zijn van harte welkom. Voor elke groep vanaf 15 personen hebben we speciale golfarrangementen waarbij u kunt golfen zonder GVB. Dit kan beperkt zijn tot uitsluitend het oefenen in het golfen tot en met aanvullende sportieve of toeristische activiteiten. We stellen graag een programma voor u samen.

Betreed onze golfbaan zonder GVB

Golf4All is u graag van dienst. Uw golfuitrusting staat klaar en uw instructeur gereed om u snel wegwijs te maken. Plezier verzekerd, zowel voor degene die voor het eerst een "golfclub" in de hand neemt als voor de wat meer gevorderde speler.

Golf4All heeft veel te bieden en niet alleen als het om golfen gaat. Aan de rand van het Veluwemeer zijn veel opvallende attracties. Daarom kunnen we een groot aantal verrassende golfarrangementen verzorgen. 

De drempel bij de shortgolfbaan is laag. Speciale golfkleding is niet nodig, wel sportschoenen en buitenkleding. Ervaring is niet vereist en alle materialen zijn te huur. U wordt op weg geholpen door ervaren instructeurs. Een potje golf zonder GVB staat bij Golf4All voor puur gemak en plezier!

Komt u golfen zonder GVB?