Golfclub

Golfclub Harderwold is al ruim vijfentwintig jaar actief en beschikt als vereniging over exclusieve speelrechten bij Golf4All Harderwijk. Iedere week golfen vele leden in competitieverband met elkaar. Daarnaast worden regelmatig gezellige activiteiten en wedstrijden in verschillende spelvormen georganiseerd.

Golfen in wedstrijdverband
Als lid van Golfclub Harderwold kunt u in een team deelnemen aan (onderlinge) competities op diverse niveaus. Deze zijn op vaste door-de-weekse dagen gepland. De overige wedstrijden van de vereniging vinden meestal plaats in het weekeinde, afwisselend op zaterdag of zondag.

Actief met jeugd
Binnen de vereniging zijn ook jongeren actief. De jeugd wordt begeleid door een enthousiaste jeugdcommissie. De vereniging heeft zich bij de invulling van de jeugdactiviteiten verbonden aan het programma “Committed to Jeugd” van de NGF. 

(Beter) leren golfen
Wilt u golfen of nog beter leren golfen? Dan kunt u als lid terecht bij de golfschool van Golf4All Harderwijk. Binnen de golfschool leert u van professionals de fijne kneepjes van het spel. Zo kunt u nog meer uit uw golfkwaliteiten halen. U kunt privéles nemen of samen met anderen een cursus volgen. Lees de aparte golfschoolflyer van Golf4All Harderwijk voor de mogelijkheden bij de golfschool.

Aantrekkelijke prijs voor onbeperkt speelrecht
Bij Golfclub Harderwold betaalt u een aantrekkelijke prijs voor onbeperkt speelrecht op de prachtige en uitdagende 18 holes golfbaan en 9 holes (Par 3)
shortgolfbaan. Bij het verenigingslidmaatschap is ook het lidmaatschap van de NGF (en handicapregistratie) ingesloten.

Lidmaatschapskosten
Kijk voor de mogelijkheden en kosten van lidmaatschappen op de website van Golfclub Harderwold: www.gcharderwold.nl of de tarievenleaflet 9 holes en 18 holes.

Website Golfclub Harderwold