Golfacademy met golfprofessionals

Zoekende naar een professionele golfacademie?

De Golf4All Harderwijk GolfAcademy is een feit. Op een uitstekend uitgeruste Driving-Range staan onze professionals klaar om u te helpen met uw vorderingen. Voor zowel beginners als gevorderden heeft ons Golfresort unieke oefenfaciliteiten. Tip: Kijk u op de persoonlijke pagina van de pro's naar hun lesaanbod. Natuurlijk kunt u ook afwijken van de standaard. Neemt u daarvoor contact op met de desbetreffende pro.

Tijdens de golfacademie maakt u gebruik van de Driving-range van bijna 250 meter lang en ongeveer 100 meter breed. Ruimte genoeg voor een afzwaaier, maar ook voor de perfecte drive! Op deze nieuwe range zullen we gebruik maken van topkwaliteit oefenballen die vrijwel gelijk zijn aan de golfbal waarmee u uw rondje in de baan wilt spelen. Nieuwe golfmatten maken het makkelijk om uw swing te verbeteren.

Golfacademie   

Mooie oefengreen

Naast de driving-range ligt nu een nieuwe oefengreen, waar het korte spel kan worden geoefend. Een plek waar u tijdens de golfacedemie veel tijd zult doorbrengen. Ook kunnen we de oefengreen gebruiken van de nieuwe Par-3 recreatiebaan die tegenover de driving-range ligt. Hiervandaan kunt u natuurlijk meteen een rondje op de par-3 baan lopen (vergeet u niet te reserveren?) Ook de 1e tee van de 18-holes baan ligt hier vlakbij. De locatie van Golf4All Harderwijk is een nog betere plek om te beginnen met golfen en nooit meer weg te gaan!

Extra informatie over de golfacademie?

Bij de golfacademy verzorgen professionals zowel privé als groepslessen. Op de volgende pagina's kunt u een keuze maken uit het aanbod van clinics, special clinics en golflessen. Mocht u informatie wensen over golflessen, neemt u dan contact op via info@golf4all-harderwijk.nl.