Inland links golfbaan bij Amersfoort

Op een half uur rijden vanaf Amersfoort vind je Golf4All Harderwijk. Voor een prachtig rondje golf in Amersfoort en omstreken kom je naar Golf4All.

Golfen in Amersfoort

Met een 18-holes golfbaan, Par 3 Recreatiebaan, verschillende oefenfaciliteiten en een gezellig clubhuis heeft iedereen een leuke tijd op onze golfbaan. Onder leiding van golfprofessionals kan je een golfclinic volgen, golfles krijgen of een golfarrangement volgen. Uiteraard kan je ook zelfstandig de baan op. Door de centrale ligging is Golf4All bij Amersfoort voor velen gunstig gelegen en zeer toegankelijk. De bosrijke omgeving en de unieke golfbaan zijn echt de moeite waard om eens te bezoeken.

Golfschool

Niet alleen de gevorderde golfer kan terecht op de golfbaan van Golf4All, maar ook de beginnende golfer. Wil je graag de kneepjes van het vak leren? Of wil je jouw eigen techniek en slag verbeteren? Onze golfschool in Zeewolde kan iedere golfer helpen om zijn of haar doel te bereiken. De golflessen worden gegeven door onze eigen professionele golfinstructeurs. Samen verlopen jullie het 9 stappenplan en hiermee schatten de instructeurs jouw golfniveau in. Vervolgens zullen ze je aan de hand hiervan begeleiden. 

Speel golf op onze golfbaan bij Amersfoort

Op onze golfbaan bij Amersfoort kan je de geoefende slag direct in uitvoering brengen. Op onze PAR-3 recreatiebaan kan je ook zonder GVB gewoon eens golfen. Daarnaast kan je hier ook terecht voor golfen met groepen. Hiervoor bieden we leuke soorten golf aan zoals voetgolf of flingolf en shortgolf. Hiervoor bieden we speciale golfarrangementen aan. 

Kom naar onze golfbaan bij Amersfoort!

Golfbaan Amersfoort

Vandaag nog golfen?

Dagelijks wordt de baanstatus van onze golfbaan bij Amersfoort geupdated. Zo zie je direct wat de status van de baan is en of er voorwaarden gelden voor het golfen.

Baanstatus checken