Budgetgolf

Budgetgolf

Golfen hoeft niet altijd duur te zijn. De tijd dat golf een dure sport en alleen voor de elite was, is voorbij. Daarom is er bij Golf 4 All Harderwijk budgetgolf. Met budgetgolf kunt u voordelig golfen op onze golfbaan zonder GVB te hebben. Onze 9-holes Par 3 shortgolfbaan herbergt alle elementen van golf, maar is nog steeds zeer toegankelijk voor de beginnende golfer. En dat is waar budget golf voor staat. Goedkoop golfen op een leuke en ontspannende manier! De tarieven van budgetgolf zijn laag en daardoor hartstikke aantrekkelijk voor een sportief dagje uit binnen uw budget.

Wilt u liever graag uw gvb halen en ook op de 18 holes baan spelen? Bekijk dan wat er mogelijk is met onze golfacademy.

Voordelig golfen met budgetgolf

Bij Golf 4 All Harderwijk vinden we dat golfen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Goedkoop golfen is daar een belangrijk onderdeel van. Als u geen ervaring heeft met golfen, dan wilt u immers niet veel geld hoeven te betalen om deze ervaring op te doen. Vandaar dat u bij ons gebruik kunt maken van voordeelgolf.

Tarieven budgetgolf

Budgetgolf is een mooie manier om kennis en ervaring op te doen met de golfsport. Het spreekt voor zich dat u daar niet de hoofdprijs voor wilt betalen, daarom hanteren wij de volgende tarieven:

maandag - vrijdag €   12,50
weekend €   15,00
dagkaart €   25,00
10 rondenkaart € 110,00
huur golfclubset €     6,00

Budgetgolf voor groepen

Ook als u samen met vrienden of familie wil budgetgolfen kunt u terecht bij Golf 4 All. Met speciale groepsarrangementen weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Met keuze uit shortgolf, footgolf en flinggolf kunt u de dag zelf indelen, met als afsluiting een lekker buffet of een heerlijke barbecue. Ideaal voor een bedrijfsuitje of familiedag.

Boek uw budgetgolf ervaring!

Goedkope greenfees bij Golf 4 All Harderwijk zijn ook te boeken via Budgetgolf (www.budgetgolf.nl)