Budgetgolf

Budgetgolf

Golfen hoeft niet altijd duur te zijn. De tijd dat golf een dure sport en alleen voor de elite was, is voorbij. Daarom is er bij Golf 4 All Harderwijk budgetgolf. Met budgetgolf kan je voordelig golfen op onze golfbaan zonder GVB te hebben. Onze 9-holes Par 3 shortgolfbaan herbergt alle elementen van golf, maar is nog steeds zeer toegankelijk voor de beginnende golfer. En dat is waar budget golf voor staat. Goedkoop golfen op een leuke en ontspannende manier! De tarieven van budgetgolf zijn laag en daardoor hartstikke aantrekkelijk voor een sportief dagje uit binnen jouw budget.

Wil je liever graag jouw gvb halen en ook op de 18 holes baan spelen? Bekijk dan wat er mogelijk is met onze golfacademy.

Voordelig golfen met budgetgolf

Bij Golf 4 All Harderwijk vinden we dat golfen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Goedkoop golfen is daar een belangrijk onderdeel van. Als je geen ervaring heeft met golfen, dan wil je immers niet veel geld hoeven te betalen om deze ervaring op te doen. Vandaar dat je bij ons gebruik kan maken van voordeelgolf.

Tarieven budgetgolf

Budgetgolf is een mooie manier om kennis en ervaring op te doen met de golfsport. Het spreekt voor zich dat je daar niet de hoofdprijs voor wilt betalen, daarom hanteren wij de volgende tarieven:

maandag - vrijdag €   12,50
weekend €   15,00
dagkaart €   25,00
10 rondenkaart € 110,00
huur golfclubset €     6,00

Budgetgolf voor groepen

Ook als je samen met vrienden of familie wil budgetgolfen kan je terecht bij Golf 4 All. Met speciale groepsarrangementen weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Met keuze uit shortgolf, footgolf en flinggolf kan je de dag zelf indelen, met als afsluiting een lekker buffet of een heerlijke barbecue. Ideaal voor een bedrijfsuitje of familiedag.

Boek jouw budgetgolf ervaring!

Goedkope greenfees bij Golf 4 All Harderwijk zijn ook te boeken via Budgetgolf (www.budgetgolf.nl)