Par 3 baan

Golf4All Harderwijk is er voor iedereen!

De Par 3 (shortgolf) Recreatiebaan bestaat uit 9 korte holes waarbij alle elementen van een golfbaan aan bod komen. Bij ons kan je op een leuke manier kennismaken met de golfsport. Bij de 9-holes Par-3 Recreatiebaan heb je namelijk geen golfvaardigheidsbewijs nodig!

Golfen is een sport die u vooral samen moet doen. Bijvoorbeeld met familie, vrienden of collega's. Ook jeugdverenigingen zijn van harte welkom. Voor elke groep vanaf 11 personen hebben we speciale arrangementen. Dit kan beperkt zijn tot uitsluitend het oefenen in het golfen tot en met aanvullende sportieve of toeristische activiteiten. We stellen graag een programma voor u samen.

Golf4All Harderwijk is u graag van dienst. Uw golfuitrusting staat klaar en uw instructeur gereed om u snel wegwijs te maken. Plezier verzekerd, zowel voor degene die voor het eerst een "golfclub" in de hand neemt als voor de wat meer gevorderde speler.

Golf4All Harderwijk heeft veel te bieden en niet alleen als het om golfen gaat. Aan de rand van het Veluwemeer zijn veel opvallende attracties. Daarom kunnen we een groot aantal verrassende arrangementen verzorgen. 

De drempel bij Recreatiegolf Golf4All Harderwijk is laag. Speciale golfkleding is niet nodig, wel sportschoenen en buitenkleding. Ervaring is niet vereist en alle materialen zijn te huur. U wordt op weg geholpen door ervaren instructeurs. Golf4All Harderwijk staat voor puur gemak en plezier.