Golfclub bij Zeewolde voor iedere golfer

Golf4All Harderwijk biedt veel mogelijkheden om van de golfsport te genieten. Is het om kennis te maken met het spel of is het om de vaardigheden te verbeteren of om met enige inspanning te kunnen ontspannen op onze golfbaan, bij ons bent u aan het goede adres. Bij onze golfclub bij Zeewolde golfen golfers van alle niveaus.

Golfclub Zeewolde

Golfbaan bij Zeewolde aan het Veluwemeer

Onze golfbaan bij Zeewolde is gelegen bij de Hanzestad Harderwijk aan de overkant van het Veluwemeer. Op het resort ligt een mooie 18-holes golfbaan, een Par-3 Recreatiebaan en een uitstekende driving-range met 22 overdekte afslagplaatsen. Onze golfclub bij Zeewolde is vrij toegankelijk en de drempel ligt laag. Op onze par-3 recreatiebaan heeft u ook geen GolfVaardigheidsBewijs nodig om ervan gebruik te kunnen maken. Kortom, iedereen is welkom op ons Golfresort.

Op deze website vindt u alle informatie voor een dagje golf bij Zeewolde op onze 18 holes golfbaan, Par-3 recreatiebaan, Driving-range, arrangementen en vereniging. Wij hopen u te mogen verwelkomen.

Welkom bij onze golfclub bij Zeewolde!

Leren golfen bij onze golfschool zeewolde

Voor zowel de beginnende golfer die graag de sport wil leren als voor de ervaren golfer die zijn of haar skills graag wilt uitbreiden of nieuwe technieken wilt leren hebben wij op onze golfclub in Zeewolde een golfschool om een ieder te helpen zijn of haar golf doel te bereiken. onder begeleiding van een van onze eigen golfinstructeurs doorloopt u het 9 stappenplan. hiermee schatten de instructeurs uw niveau in en zullen ze u begeleiden in het verbeter van uw technieken.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Budgetgolf bij Golf4All in Hardewijk

De tijden dat golf een sport voor de elite was zijn inmiddels allang vervlogen. Bij golf4All vinden we dat iedereen die kennis wil maken met deze mooi sport die mogelijkheid moet krijgen. Bij ons kunt u gebruik maken van onze 9 holes golfbaan zonder GVB en tegen een heel betaalbaar tarief.

Wacht niet langer en boek ook uw budgetgolf ervaring.

Nu boeken.