Golfclub bij Zeewolde voor iedere golfer

Golf4All Harderwijk biedt veel mogelijkheden om van de golfsport te genieten. Is het om kennis te maken met het spel of is het om de vaardigheden te verbeteren of om met enige inspanning te kunnen ontspannen op onze golfbaan, bij ons ben je aan het goede adres. Bij onze golfclub bij Zeewolde golfen golfers van alle niveaus.

Golfbaan bij Zeewolde aan het Veluwemeer

Onze golfbaan bij Zeewolde is gelegen bij de Hanzestad Harderwijk aan de overkant van het Veluwemeer. Op het resort ligt een mooie 18-holes golfbaan, een Par-3 Recreatiebaan en een uitstekende driving-range met 22 overdekte afslagplaatsen. Onze golfclub bij Zeewolde is vrij toegankelijk en de drempel ligt laag. Op onze par-3 recreatiebaan heb je ook geen GolfVaardigheidsBewijs nodig om ervan gebruik te kunnen maken. Kortom, iedereen is welkom op ons Golfresort.

Op deze website vind je alle informatie voor een dagje golf bij Zeewolde op onze 18 holes golfbaan, Par-3 recreatiebaan, Driving-range, arrangementen en vereniging. Wij hopen je te mogen verwelkomen.

Leren golfen bij onze golfschool zeewolde

Voor zowel de beginnende golfer die graag de sport wil leren als voor de ervaren golfer die zijn of haar skills graag wilt uitbreiden of nieuwe technieken wilt leren hebben wij op onze golfclub in Zeewolde een golfschool om een ieder te helpen zijn of haar golf doel te bereiken. onder begeleiding van een van onze eigen golfinstructeurs doorloop je het 9 stappenplan. hiermee schatten de instructeurs jouw niveau in en zullen ze je begeleiden in het verbeter van jouw technieken.

Golfbaan ZeewoldeGolfbaan Zeewolde

Budgetgolf bij Golf4All in Hardewijk

De tijden dat golf een sport voor de elite was zijn inmiddels allang vervlogen. Bij golf4All vinden we dat iedereen die kennis wil maken met deze mooi sport die mogelijkheid moet krijgen. Bij ons kan je gebruik maken van onze 9 holes golfbaan zonder GVB en tegen een heel betaalbaar tarief.

Golfen zonder GVB

Wij snappen heel goed dat niet iedereen in het bezit is van een golfvaardigheidsbewijs, ofwel GVB.
Omdat wij vinden dat iedereen vrijblijvend kennis moet kunnen maken met de mooie golfsport kan je bij Golf4All golfen zonder GVB. We noemen dit ook wel fungolf.
Met fungolf kan je op een ontspannen manier kennis maken met de sport op onze 9-holes par-3 short golfbaan.

Ben je naar een paar keer fungolf helemaal verkocht? Dan kan je bij ons jouw GVB halen om daarna op de complete course te kunnen spelen.

Nu boeken

Golfclub Zeewolde

Golfen voor groepen

Ook voor groepen is Golf 4 All dé plek om een balletje te slaan. Tegen speciale tarieven kunnen jij en jouw vrienden golfen. Met de keuze uit Footgolf, Slinggolf en Shortgolf zit er voor iedereen wel een geschikte optie bij. En nog leuker: je kan jouw dag afsluiten met een heerlijk buffet of barbecue. Zo maak je van een bedrijfsuitje of familiedag een dag om nooit te vergeten.

Golfarrangement voor groepen

Bij Golf4All kan je ook terecht met een verjaardag, bedrijfsuitje of familiefeestje. Speciaal voor groepen vanaf 10 personen bieden wij een leuk golfarrangement aan bestaande uit:

Om op deze baan te golfen hoef je niet in het bezit te zijn van een GVB, het is dus voor iedereen mogelijk om op een prettige en ontspannen manier kennis te maken met de golfsport.

Heb je interesse in een leuk dagje golfen met vrienden of familie?

Vraag dan naar de mogelijkheden