vrijegolfers

Uw NGF pas en exclusieve aanbiedingen liggen voor u klaar!

Het voorjaar komt eraan, de meeste regen is achter de rug: tijd om alle voorbereidingen af te ronden zodat u helemaal klaar bent voor het golfseizoen 2020! Vanaf dit jaar verzorgen wij voor u de NGF registratie en dat betekent dat u uw pasje weer af kunt halen. En u krijgt er meteen een kadootje bij!

Golf4All verwelkomt u namelijk graag als registratielid, maar nog liever als speler op onze mooie baan. Daarom hebben we een paar mooie aanbiedingen voor u geselecteerd. Het liefste zien we u natuurlijk elke week en daarom vragen wij graag extra uw aandacht voor onze nieuwe abonnementen:

              5 rittenkaart  (op naam, eenmalig bij afhalen NGFpas)

  • 5 rittenkaart 18 holes € 125,00
  • 5 rittenkaart   9 holes €   87,50


   Maandabonnement 18h (op naam, na de 6 maanden per maand opzegbaar, actie enkel 2020)
  • 6 maanden: 99,- per maand (aanbieding 2020)
  • Inclusief gratis gebruik driving range
  • 25% korting voor vrienden en kennissen


   Maandabonnement PAR 3 (op naam, na de 6 maanden per maand opzegbaar)
  • 6 maanden: 25,- per maand
  • Inclusief gratis gebruik driving range
  • Combi 18h plus PAR 3: 115,- per maand


Golf.nl app

Naast uw pasje, kunt u ook gebruik maken van de Golf.nl app op uw telefoon. Op deze manier heeft u uw golfpas altijd digitaal bij. Wel zo handig.

Driving range gratis!

Ook uniek: in 2020 maakt u gratis gebruik van de driving range! Zelfs als u geen golfabonnement bij ons afneemt.

Ja u hoort het goed, de ballen zijn in 2020 gratis! We ontvangen u graag als greenfee speler, maar ook om te trainen bent u van harte welkom. U hoeft enkel eenmalig in te schrijven a 25,- en heel 2020 tapt u de ballen gratis. We hopen hiermee een gezellige groep actieve golfers op te bouwen, op de driving range en achteraf voor een gezellig biertje in het clubhuis. Mogen wij u ook verwelkomen? Onze receptie schrijft u graag in! Ook uw vrienden en kennissen zijn van harte welkom, op welke baan ze ook lid zijn.