Uitdagende voetgolf in Flevoland

UITDAGENDE VOETGOLF IN FLEVOLAND

Voetgolf is een sport die de laatste jaren enorm populair is geworden. De combinatie van voetbal en golf zorgt voor een uitdagende nieuwe sport. Krijgt u de voetbal met de minste schoten in de hole? Bij Golf4All speelt u op een uitdagende 9-holes voetgolfbaan. Zelfs ervaren voetballers/voetgolfers moeten hun best doen voor een goede score. Komt u voor een potje voetgolf in Flevoland naar Golf4All?

VOETGOLF IN FLEVOLAND ALS GROEPSUITJE

Als de temperatuur weer stijgt, dan is voetgolf in Flevoland het ideale uitje voor sportievelingen. Heerlijk in de buitenlucht actief zijn en tegelijkertijd de gezelligheid van bekenden om u heen. Een vrijgezellenfeest, teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje of gewoon met een paar vrienden. Voetgolf is fun voor iedereen! Ontwijkt u alle hindernissen op en rondom onze voetgolfbaan?

Reserveer onze voetgolf in Flevoland

Voetgolf Flevoland

OOK LEUK: FLINGGOLF

Ook Flinggolf is heel leuk om te doen. Bij Flinggolf moet u de bal niet slaan, maar 'Flingen'(werpen) met een speciale FlingStick. Het Flinggolfen kan zowel op de golfbanen als op de shortgolfbanen, en is ideaal als groepsuitje.