Uitdagende voetgolf in Flevoland

UITDAGENDE FOOTGOLF IN FLEVOLAND

Footgolf is een sport die de laatste jaren enorm populair is geworden. De combinatie van voetbal en golf zorgt voor een uitdagende nieuwe sport. Krijg je de voetbal met de minste schoten in de hole? Bij Golf4All speel je op een uitdagende 9-holes footgolfbaan. Zelfs ervaren voetballers/voetgolfers moeten hun best doen voor een goede score. Kom je voor een potje footolf in Flevoland naar Golf4All?

FOOTGOLF IN FLEVOLAND ALS GROEPSUITJE

Als de temperatuur weer stijgt, dan is footgolf in Flevoland het ideale uitje voor sportievelingen. Heerlijk in de buitenlucht actief zijn en tegelijkertijd de gezelligheid van bekenden om je heen. Een vrijgezellenfeest, teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje of gewoon met een paar vrienden. Footgolf is fun voor iedereen! Ontwijk je alle hindernissen op en rondom onze footgolfbaan?

Reserveer onze voetgolf in Flevoland

What do you want to do ?

New mail

Voetgolf Flevoland

OOK LEUK: FLINGGOLF

Ook Flinggolf is heel leuk om te doen. Bij Flinggolf moet je de bal niet slaan, maar 'Flingen'(werpen) met een speciale FlingStick. Het Flinggolfen kan zowel op de golfbanen als op de shortgolfbanen, en is ideaal als groepsuitje.

What do you want to do ?

New mail