shortgolf harderwijk

Veel mensen zijn tegenwoordig vrij goed bekend met de meeste varianten op het klassieke golf. Echter is shortgolf een variant die minder bekend is bij het grote publiek, dat is erg jammer want shortgolf is een ontzettend leuke manier om kennis te maken met de golfsport en om op ontspannen wijze te oefenen.

Wat is shortgolf?

Shortgolf kent precies dezelfde regels als de reguliere wijze van golfen echter zijn de afstanden tussen de tee en de hole een stuk kleiner. Hierdoor hoef je een minder grote afstand af te leggen en is het dus ook aanzienlijk minder intensief. Doordat er relatief veel snelheid in het spel zit is shortgolf ook uitermate geschikt om te spelen met groepen. Ook wanneer je nog nooit eerder hebt gegolft is shortgolf een perfecte manier om ontspannen kennis te maken met de sport en om jezelf voor te bereiden op bijvoorbeeld het behalen van jouw GVB.

Shortgolf zonder GVB

Een ander groot voordeel van shortgolf ten opzichte van regulier golf is dat je met shortgolf kan golfen zonder GVB. Dit maakt shortgolf uitermate geschikt om te trainen zonder begeleiding.
Een complete ronde over onze shortgolfbaan leg je in ongeveer een uurtje af hierdoor is het ook heel geschikt om tussen de drukte van de dag door een ontspannen rondje te golfen over onze mooie shortgolfbaan.

Shortgolf bij Golf4All

Golf4All in Harderwijk beschikt over een 9 holes par 4 shortgolfbaan. Tijdens het spelen van deze 9 korte holes ervaar je dezelfde elementen als bij de reguliere golfbaan. Bekijk op onze website even of de golfbaan open is en reserveer direct jouw rondje shortgolf via het contactformulier of per telefoon.

Contactformulier

 0320 - 28 81 85  

 

shortgolf harderwijk

shortgolf harderwijk