Nieuwsbrief november | Afbeeldingen niet zichtbaar? Online versie.
Golf4All Harderwijk
Aanbiedingen van november

Benieuwd naar onze aanbiedingen voor november? U vindt ze hieronder op een rij!

 

  9 holes 18 holes
  week weekend week weekend
Greenfee € 20,00 € 25,00 € 30,00 € 35,00
Greenfee na 12.00 uur - - € 22,50 € 27,50

 

Via onderstaande knop kunt u de voucher voor de aanbiedingen van november downloaden. Met deze voucher ontvangt u ook 10% korting in onze Brasserie. Begin of sluit uw golfspel gezellig af met een drankje, lunch of diner.

Klik hier voor de voucher »

Liever gebruik maken van onze par-3 shortgolfbaan? Ook daarvoor hebben we in november een leuke aanbieding: doordeweeks golft u voor slechts € 10,00.

 

Voucher par-3 »

 
 
Oliebollen
Oliebollenwedstrijd

De inschrijving voor de oliebollenwedstrijd is geopend. Leden, greenfeeërs, buren, kennissen… iedereen met een handicap van 54 en lager is welkom. Het betreft een gezellige 18 holes shotgunwedstrijd met een recreatief karakter.

Meer informatie »
 
 
Onderhoud
Baanstatus tijdens de winterperiode

Iedereen weet het: de winterperiode brengt wisselende weerscondities met zich mee. Afhankelijk van deze wisselende weerscondities wordt de baanstatus aangepast. Zomergreens, wintergreens, opteeën, handicart en/of trolleys op de paden, het kan allemaal voorkomen in deze periode. Mochten bij extreem natte periodes de trolleys ook op de paden moeten blijven, neem dan een draagtas mee.

Omdat er bij deze lage temperaturen geen grasgroei is, zullen we de komende periode de teebox op de winterstand zetten en niet meer verplaatsen. Zodoende blijft het grootste gedeelte van de teebox intact om in het voorjaar weer van een goede teebox te slaan.

 

Ook verzoeken we iedereen niet meer van het gras af te slaan op de drivingrange in de periode 1 november tot 1 april. Het is dus aan te raden de baanstatus regelmatig te checken op onze website of onze app (download hier). De baaninformatielijn is niet meer in gebruik.

Meer informatie »
 
 
Leading Courses
Leading Courses: top 10 notering beste prijs/kwaliteit

Natuurlijk hopen wij dat u tevreden bent geweest tijdens uw bezoek aan onze baan. Graag horen wij uw positieve ervaringen. Laat uw beoordeling achter op Leadingcourses en maak kans op een gratis greenfee!

Meer informatie »
 
 
Aanbieding
Golf4All Harderwijk is er voor iedereen!
Golf4All Harderwijk
Pluvierenweg 5 • 3898 LL Zeewolde • T: 0320 - 28 81 85
E: info@golf4all-harderwijk.nl • I: www.golf4all-harderwijk.nl
Facebook Twitter YouTube   App iOS   App Android