Nieuwsbrief november | Afbeeldingen niet zichtbaar? Online versie.
Golf4All Harderwijk
Aanbiedingen van november

Ook in de maand november hebben wij weer mooie aanbiedingen voor u.

 

  9 holes 18 holes
  week weekend week weekend
Greenfee € 22,50 € 27,50 € 34,50 € 39,50
Greenfee na 12.00 uur - - € 24,50 € 29,50

 

Daarnaast kunt u met de voucher ook gebruik maken van 10% korting in onze horeca!

 

Liever gebruik maken van onze par-3 shortgolfbaan? Ook daarvoor hebben we in oktober een leuke aanbieding: doordeweeks golft u voor slechts € 7,50.

 

Voucher par-3 »

Klik hier voor de voucher »
 
 
Golf4All
Voordelig winterabonnement

In de winter op Golf4All golfen? Maak dan gebruik van het voordelige winterabonnement.

 

  9 holes 18 holes
November t/m maart € 249,00 € 299,00

 

Klik hier voor de voucher »
 
 
Winterstatus
Baanstatus tijdens de winterperiode

Iedereen weet het: de winterperiode brengt wisselende weerscondities met zich mee. Afhankelijk van deze wisselende weerscondities wordt de baanstatus aangepast. Zomergreens, wintergreens, opteeën, handicart en/of trolleys op de paden, het kan allemaal voorkomen in deze periode. Mochten bij extreem natte periodes de trolleys ook op de paden moeten blijven, neem dan een draagtas mee.

Omdat er bij deze lage temperaturen geen grasgroei is, zullen we de teemarkers niet meer verplaatsen gedurende de winter. Zodoende blijft het grootste gedeelte van de teebox intact om in het voorjaar weer van een goede teebox te slaan.
 
Ook de afslagteebox op het gras bij de drivingrange is weggehaald. Doordat er geen grasgroei is kan de plek ook niet herstellen. Vandaar dat we iedereen verzoeken weer van de afslagmatten gebruik te maken. Begin april zullen we de teemarkers terugplaatsen op het gras.
 
Het is dus aan te raden de baanstatus regelmatig te checken op onze website of onze app (download hier), De baaninformatielijn is niet meer in gebruik.

Meer informatie »
 
 
Golf4All
Oliebollenwedstrijd

De nschrijving voor de oliebollenwedstrijd is geopend. Na het geweldige succes van Beat The Pro, die met 88 golfers goed bezocht was, organiseren we weer een leuke wedstrijd in de maand december. Op zaterdag 29 december houden wij voor de 5e keer een gezellige oliebollenwedstrijd. Leden, greenfeeërs, buren, kennissen… iedereen met een handicap van 54 en lager is welkom. Het betreft een gezellige 18 holes shotgunwedstrijd met een recreatief karakter.

Meer informatie »
 
 
Leading Courses
Leading Courses: top 10 notering beste prijs/kwaliteit

Natuurlijk hopen wij dat u tevreden bent geweest tijdens uw bezoek aan onze baan. Graag horen wij uw positieve ervaringen. Laat uw beoordeling achter op Leadingcourses en maak kans op een gratis greenfee!

Meer informatie »
 
 
Aanbieding
Golf4All Harderwijk is er voor iedereen!
Golf4All Harderwijk
Pluvierenweg 5 • 3898 LL Zeewolde • T: 0320 - 28 81 85
E: info@golf4all-harderwijk.nl • I: www.golf4all-harderwijk.nl
Facebook Twitter YouTube   App iOS   App Android