Nieuwsbrief mei | Afbeeldingen niet zichtbaar? Online versie.
Golf4All Harderwijk
Aanbiedingen van mei

Ook in de maand mei hebben wij weer leuke aanbiedingen voor u.

 

  6 holes 9 holes 18 holes
Alleen greenfee - € 22,50 € 34,50
Golfen na 15.00 uur - - € 24,50

 

Daarnaast kunt u met de voucher ook gebruik maken van 10% korting in onze horeca!

 

Let op: De weekendtoeslag (zat./zon.) bedraagt € 5,00. Deze actie is geldig tot 1 juni 2018.

 

Liever gebruik maken van onze par-3 shortgolfbaan? Ook daarvoor hebben we in mei een leuke aanbieding: doordeweeks golft u voor slechts € 7,50.

 

Voucher par-3 »

Klik hier voor de voucher »
 
 
Golf4All
Nieuwe hoofdgreenkeeper

Mijn naam is Roy van Munster en wil mij bij deze graag aan u voorstellen als de nieuwe hoofdgreenkeeper van SBA Golf & Groen BV op golfbaan Golf4All Harderwijk. Ik ben 34 jaar oud en ben samen met mijn vriendin en zoontje woonachtig in Zwolle.

Tijdens mijn bijbaantje als ballenraper ben ik geïnteresseerd geraakt in het werk op de golfbaan. Na het afronden van mijn HAVO was het voor mij duidelijk dat ik in de buitenlucht aan het werk wilde. De keuze voor een opleiding tot greenkeeper was snel gemaakt en naast het volgen van meerdere opleidingen voor het greenkeepersvak (waaronder hoofdgreenkeeper) ben ik inmiddels ook bezig met het afronden van de opleiding Bos- en Natuurbeheer.

 

Ik ben op verschillende golfbanen werkzaam geweest, waaronder het Rijk van Nunspeet en Dutch Golf Putten. Als het enigszins mogelijk is probeer ik in mijn vrije tijd tochten te maken op de motor en om fit te blijven mag ik graag hardlopen. Een andere hobby is het maken van mooie reizen naar landen als bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland en Canada.

 

Samen met SBA en het huidige greenkeepersteam gaan wij de komende jaren, met het oog op de veranderende wet- & regelgeving, het gebruik van bestrijdingsmiddelen beperken en de kwaliteit van de baan verhogen. Een interessante uitdaging waar wij ons uiterste best voor gaan doen.

 

Ik verheug me om deze leuke en leerzame tijd tegemoet te gaan en we zullen elkaar vast en zeker op de baan tegenkomen in de toekomst.

 
 
Demodagen
Demodagen Golfacademy

Dat pro’s niet alleen verstand hebben van uw golfswing, maar ook welke golfclubs het beste bij u passen, weet niet iedereen. Dat laten we u graag zien op een van onze demodagen!

 

De eerstvolgende demodag is donderdag 3 mei. Wilt u uw grips vervangen of adviezen voor clubfitting? Maak dan snel een afspraak.

Meer informatie »
 
 
Golfacademy
Golfacademy kennismakingsaanbod

Wilt u beginnen met golfen? Onze pro's begeleiden u hier graag bij. Wij hebben nu een hele mooie startersaanbieding voor u!

Meer informatie »
 
 
Leading Courses
Leading Courses: top 10 notering beste prijs/kwaliteit

Natuurlijk hopen wij dat u tevreden bent geweest tijdens uw bezoek aan onze baan. Graag horen wij uw positieve ervaringen. Laat uw beoordeling achter op Leadingcourses en maak kans op een gratis greenfee!

Meer informatie »
 
 
Aanbieding
Golf4All Harderwijk is er voor iedereen!
Golf4All Harderwijk
Pluvierenweg 5 • 3898 LL Zeewolde • T: 0320 - 28 81 85
E: info@golf4all-harderwijk.nl • I: www.golf4all-harderwijk.nl
Facebook Twitter YouTube   App iOS   App Android