Nieuwsbrief februari | Afbeeldingen niet zichtbaar? Online versie.
Golf4All Harderwijk
Aanbiedingen van februari

Ook in de maand februari hebben wij weer leuke aanbiedingen voor u.

 

  6 holes 9 holes 18 holes
Alleen greenfee - € 22,50 € 30,00
Golfen na 12.00 uur - - € 20,00
Golfen voor 09.30 uur € 15,00 - -

 

Daarnaast kunt u met de voucher ook gebruik maken van 10% korting in onze horeca!

 

Let op: De weekendtoeslag (zat./zon.) bedraagt € 5,00. Deze actie is geldig tot 1 maart 2018.

 

Liever gebruik maken van onze par-3 shortgolfbaan? Ook daarvoor hebben we in februari een leuke aanbieding: doordeweeks golft u voor slechts € 7,50.

 

Voucher par-3 »

 

Klik hier voor de voucher »
 
 
Golf4All
Onderhoudscontract

Per 1 januari 2018 is het golfbaanonderhoud van Veluwenkamp Bedrijven overgegaan naar SBA Groen & Golf. SBA is al meer dan 30 jaar een begrip in aanleg en onderhoud van golfbanen. Het leveren van kwaliteit en blijven innoveren wordt beschouwd als basis en voorwaarde voor een goedlopende organisatie. Momenteel onderhoud SBA een groot aantal banen en met hun kennis en kunde is er een betrouwbare partner gevonden, waar we in de toekomst alleen maar meer vruchten gaan plukken.

 

Middels deze weg willen we Veluwenkamp bedrijven bedanken voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren.

 
 
Golfacademy
Golfacademy nieuws

Via deze weg maken we graag van de gelegenheid gebruik om ons voor te stellen. Wij, Jelle Tarnóczy, Bas van Haagen en Raymond Stoop zullen de nieuwe golfschool gaan vormgeven. We beseffen dat iedereen nog maar net bekomen is van het vertrek van Ivo. Wij wensen hem een mooie toekomst op zijn nieuwe club en gaan er alles aan doen om zijn ingeslagen weg van motiveren van de golfers op Golf4All voort te zetten.

Dan iets meer over ons. U zou ons bijvoorbeeld kunnen kennen van Edda Huzid Golfacademy. Daar zijn we onder andere actief met de golfschool en daar is ook ons fittingcenter gevestigd.

 

We willen graag ook op Golf4All proberen om zowel nieuwe als bestaande golfers enthousiast te maken voor de mooie golfsport. Middels competitietrainingen, themalessen, programma’s voor jeugd en senioren, begeleid trainen, kennismakingslessen; het zijn slechts een aantal voorbeelden waarmee we aan de slag willen gaan.

Lees verder »
 
 
Budgetgolfaward
Budgetgolfaward

Bezoekers van de website Budgetgolf.nl hebben ons gekozen tot golfbaan met de beste prijs-kwaliteitverhouding in 2017. Op de tweede en derde plaats eindigden Het Rijk van Nunspeet en De Turfvaert.

Inmiddels winnen we de Budgetgolf Award al voor de vijfde keer. “We zijn blij dat de award weer terug is. We doen met al het personeel erg ons best om de baan in optimale conditie te krijgen en de spelers gastvrij te ontvangen. Dat we nu weer de award winnen zien we als een beloning voor ons werk”, aldus …?.

Meer informatie »
 
 
Vacatures
Werken bij Golf4All?

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de regio van Harderwijk? Kijk snel op onze website naar de beschikbare vacatures. Misschien zit er iets voor jou tussen.

Meer informatie »
 
 
Leading Courses
Leading Courses: top 10 notering beste prijs/kwaliteit

Natuurlijk hopen wij dat u tevreden bent geweest tijdens uw bezoek aan onze baan. Graag horen wij uw positieve ervaringen. Laat uw beoordeling achter op Leadingcourses en maak kans op een gratis greenfee!

Meer informatie »
 
 
Aanbieding
Golf4All Harderwijk is er voor iedereen!
Golf4All Harderwijk
Pluvierenweg 5 • 3898 LL Zeewolde • T: 0320 - 28 81 85
E: info@golf4all-harderwijk.nl • I: www.golf4all-harderwijk.nl
Facebook Twitter YouTube   App iOS   App Android