Nieuwsbrief januari| Afbeeldingen niet zichtbaar? Online versie.
Golf4All Harderwijk
Aanbiedingen van januari

Kom ook naar Golf4All Harderwijk en profiteer dan direct van onze aanbiedingen.

 

  9 holes 18 holes
Alleen greenfee € 20,00 € 27,50
Greenfee met lunch € 27,50 € 35,00
Golfen na 12.00 uur - € 19,50

 

Let op: De weekendtoeslag (zat/zon) bedraagt € 5,00. Deze actie is geldig tot 1 februari 2017.

Klik hier voor de voucher »
 
 
Golf4All
Oefengolf actief 2017

In navolging van het succesvolle programma van golfprofessional Ivo Hagens kunt u voor € 100,00 meedoen aan het 10 weken durende programma, met iedere week een heel lesuur naar keuze! Ook als u het maar gedeeltelijk kunt volgen: een voordelig aanbod!

Klik hier voor meer informatie »
 
 

Golfcirkel

Golf4All Harderwijk is deelnemer aan de GolfCirkel. De GolfCirkel is een samenwerking tussen vier golfbanen in of nabij Flevoland. De vier golforganisaties die zijn aangesloten bij de GolfCirkel in/nabij Flevoland bieden hun gasten, met onbeperkt speelrecht, tegen een aantal voorwaarden de mogelijkheid om ook te spelen op de andere drie deelnemende golfbanen.

Deelnemers aan de GolfCirkel kunnen tussen 1 januari en 31 december twee keer per jaar spelen op iedere deelnemende golfbaan voor maar € 90,- per jaar.

GolfCirkel
 
 
Flights van 4
Flights van 4 ook op maandag

Tot voorheen konden flights van 4 personen alleen in het weekend starten vanaf 12.00 uur. Na een toenemende vraag voor vier ballen is er besloten om de maandag (na 12:00) toe te voegen. De maximale totale handicap van de flight is 85. Mocht deze proef als positief worden ervaren, dan is het mogelijk dat er later dit jaar een uitbreiding komt op deze mogelijkheid.

 
 

Baanstatus tijdens de winterperiode

Iedereen weet het: de winterperiode brengt wisselende weerscondities met zich mee. Afhankelijk van deze wisselende weerscondities wordt de baanstatus aangepast. Zomergreens, wintergreens, opteeën, handicart en/of trolleys op de paden, het kan allemaal voorkomen in deze periode. Mochten bij extreem natte periodes de trolleys ook op de paden moeten blijven, neem dan een draagtas mee.

 

Het is dus aan te raden de baanstatus regelmatig te checken op onze website of bel de informatielijn. Deze wordt ’s ochtends uiterlijk om 08.45 uur geactualiseerd: 0320 - 76 76 86.

Baanstatus
 
 
Leading Courses
WIN EEN GRATIS GREENFEE

Natuurlijk hopen wij dat u tevreden bent geweest tijdens uw bezoek aan onze baan. Graag horen wij uw positieve ervaringen. Laat uw beoordeling achter op Leading Courses en maak kans op een gratis greenfee! Ontevreden? Laat het ons weten en we nemen direct contact met u op.

Meer informatie »
 
 
Golf4All
Golf4All Harderwijk is er voor iedereen!
Golf4All Harderwijk
Pluvierenweg 5 • 3898 LL Zeewolde • T: 0320 - 28 81 85
E: info@golf4all-harderwijk.nl • I: www.golf4all-harderwijk.nl
Facebook Twitter Instagram YouTube   App iOS   App Android