Marshalls gezocht!

Geplaatst: 16-11-2020

GOLF 4 ALL  -  Harderwijk

 …Maakt het graag alle golfers naar de zin en om daaraan daadwerkelijk bij te dragen zijn wij voor komend seizoen op zoek naar:

MARSHALLS (m/v)

 

Als marshall ben je verantwoordelijk voor de orde en doorstroming in de baan. Je werkt hierbij nauw samen met de caddymaster. Je treedt op als gastheer of -vrouw namens Golf4All en je weet op een nette en aansprekende manier onze gasten te bewegen om met name de etiquette regels te volgen en de doorstroming in de baan te bewaken. Zodat iedereen kan genieten van een ontspannende ronde golf.

Standaard loopt een dienst van 10 tot 15 uur, maar is uiteraard afhankelijk van drukte in de baan. Naast het toezien op de etiquette verzorg je de baancatering. Dit kan gecombineerd worden of we zetten hier een tweede marshall voor in. In de baan hou je een oogje op de staat van de bunkers en indien nodig hark je ze bij.

Om bovenstaande taken goed te kunnen uitvoeren dien je te beschikken over regelkennis, golfervaring en humor. Ook is het belangrijk dat je:

  • In het bezit bent van een rijbewijs, als basis voor het verantwoord rijden met een buggy;
  • In bezit van bent van het GVB/Handicap 54, met daarbij een gedegen kennis van de basisregels en met name de etiquette;
  • Een dienstverlenende instelling hebt, als uitgangspunt voor de relatie met de spelers;
  • Flexibel bent in tijden, werkzaamheden en beschikbaarheid.

Wat wij bieden:

  • Een passende vergoeding als vrijwilliger;
  • Een regeling om zelf te kunnen golfen;
  • Drankjes en lunch tijdens je dienst;

En natuurlijk een leuke en dynamische werkomgevng waar je met je passie golf bezig kan zijn!

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een email met uitgebreide motivatie aan de operationeel manager, Sinthia Jubbega, Sinthia@golf4all-harderwijk.nl.

 

Algemeen nieuws overzicht