Marshalls gezocht!

Geplaatst: 16-11-2020

Bij Golf4All Harderwijk doen wij er alles aan om onze golfers een fijne dag te bezorgen.
Samen met een leuke fantieke groep vrijwilligers zorgen wij dat de golfers deze fijne dag hebben. 

Omdat wij het momenteel al heel druk hebben en wij verwachten dat het aankomede seizoen nog drukker gaat worden zijn wij op zoek naar versterking voor ons team.

MARSHALS, VRIJWILLIGERS, GATSHEER-VROUW
man/vrouw

 

Als marshal/vrijwilliger ben je onderdeel van een team dat bijdraagt aan de juiste doorloop in de baan. Je werkt hierbij nauw samen met de receptiemedewerkers. Je treedt op als gastheer of -vrouw namens Golf4All en je weet op een nette en aansprekende manier onze gasten te bewegen om met name de etiquette regels te volgen en de doorstroming in de baan te bewaken. Zodat iedereen kan genieten van een ontspannende ronde golf.

Afhankelijk van drukte in de baan, zullen de diensttijden nog wel eens verschillend zijn. Naast het toezien op de etiquette verzorg je de baancatering. Dit kan gecombineerd worden of we zetten hier een tweede marshall voor in. In de baan hou je een oogje op de staat van de bunkers en indien nodig hark je ze bij.

Om bovenstaande taken goed te kunnen uitvoeren dien je te beschikken over regelkennis, golfervaring is daarbij ook wel handig. Ook is het belangrijk dat je:

  • In het bezit bent van een rijbewijs, als basis voor het verantwoord rijden met een buggy;
  • In bezit van bent van het GVB/Handicap 54, met daarbij een gedegen kennis van de basisregels en met name de etiquette;
  • Een dienstverlenende instelling hebt, als uitgangspunt voor de relatie met de spelers;
  • Flexibel bent in tijden, werkzaamheden en beschikbaarheid.

Wat wij bieden:

  • Een passende vergoeding als vrijwilliger;
  • Een regeling om zelf te kunnen golfen;
  • Drankjes en lunch tijdens je dienst;

En natuurlijk een leuke en dynamische werkomgevng waar je met je passie, golf, bezig kan zijn!

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een email met uitgebreide motivatie aan de operationeel manager, Sinthia Jubbega, Sinthia@golf4all-harderwijk.nl.

Algemeen nieuws overzicht