Gratis Golf4All pitchfork!

Geplaatst: 01-09-2020

Gratis Golf4All pitchfork voor jou als Voordeelkaarthouder!

Heb jij een voordeelkaart bij ons aangeschaft (en ben je dus clublid geworden)? Dan kan jij gebruik maken van deze te gekke actie. Velen van jullie maken al regelmatig gebruik van de mooie voordelen, zoals de gratis driving range, €10,- korting op 18-holes greenfee en 5% korting op de horeca. Meer dan 1.150 golfers zijn dit afgelopen jaar al clublid geworden! Om dit te vieren krijgen alle Clubleden/Voordeelkaarthouders van ons een leuk kado: jouw eigen Golf4All pitchfork met marker in je favoriete kleur! De actie loopt de gehele maand september, we hopen je dus snel weer bij ons te mogen begroeten!

 

September maand-aanbieding

En als je dan toch komt om je pitchfork op te halen, neem dan ook lekker je golfspullen mee om op de gratis driving range een balletje weg te slaan of een rondje te gaan lopen! Enkel voor jou als Voordeelkaarthouder hebben we een prachtige september maand-aanbieding: voor slechts € 35,- kan je de gehele maand september een 18-holes ronde lopen. Daarnaast kun je deze maand onbeperkt max. 3 introducees meenemen (in dezelfde flight) die ook profiteren van deze mooie aanbieding: Een 2-ball voor € 70,-! Voor een 3-ball betaal je € 100,- en bij een 4-ball zelfs slechts € 130,-!

Ken je iemand die nog geen Voordeelkaart heeft? Stuur deze mail dan snel door! Nieuwe aanmeldingen in september profiteren ook van dit mooie cadeau! Hieronder hebben we alle voordelen het clublidmaatschap onder elkaar gezet:

  • het hele jaar gratis ballen tappen
  • altijd 10,- korting op het greenfee tarief
  • 5% korting op je bestedingen in de horeca

Ik word graag clublid

Algemeen nieuws overzicht