Golf & Overnachten

Prachtig gelegen aan de rand van de Veluwe, net ten noorden van Amersfoort, is het Golden Tulip Ampt van Nijkerk een modern 4-sterren hotel met uitgebreide zakelijke faciliteiten.  

Ampt van Nijkerk heeft 110 kamers en suites, een brasserie, een bar, een verwarmd overdekt zwembad, een spa en vergaderzalen. De inrichting is eigentijds en biedt een elegante en verfijnde sfeer.

U kunt ontspannen in het wellness-centrum met een sauna en Turkse stoomcabine, genieten van het zwembad of gewoon ontspannen met een drankje in de gezellige brasserie De Patio. U heeft toegang tot het gratis WiFi netwerk en het hotel beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid op hetzelfde terrein inclusief oplaadpunten voor elektrische auto's.

Het Golden Tulip Ampt van Nijkerk is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Golf4All en Hotel de Proeverij hebben de handen ineengeslagen en bieden graag de mogelijkheid

golfen & overnachten aan.

Hotel de Proeverij is een hotel met sfeervolle 2-persoonskamers, gelegen aan de rand van Flevoland en Gelderland met uitzicht over de Haven van Zeewolde. Het hotel is op loopafstand van de golfbaan.

Ook voor competitieteams is er de mogelijkheid om te blijven overnachten.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Hotel de Proeverij: 0320 288173 | 06 36 30 98 03 of restaurant@deproeverijhardersluis.nl

Receptie Golf4All: 0320 - 28 81 85  of via de mail: info@golf4all-harderwijk.nl