uitleg GVB

Waarom heb je een GVB (Golfvaardigheidsbewijs) nodig?

Om te mogen golfen op een officiële (NGF) golfbaan dien je in het bezit te zijn van een golfvaardigheidsbewijs (GVB). Dit bestaat uit een theoretisch en een praktijkgedeelte. Het unieke lesprogramma van Golf4All bestaat uit een 6-tal video-lessen, gegeven door één van onze NGF instructeurs. Dit wordt aangevuld met een uitgebreid cursusboek in PDF formaat, officieel NGF lesmateriaal en proefexamens. Na aanschaf van het lesprogramma krijg je drie dagen achter elkaar 2 videolessen toegestuurd. Je kunt de lessen in eigen tempo afleggen, proefexamens afleggen en wanneer je er klaar voor bent meld je je aan voor een van de examendagen, die doorgaans plaatsvinden op een zaterdag.

Theorie & praktijk

Om je GVB te behalen dien je zowel een praktijk- als een theorie-examen met goed gevolg af te leggen. Het theoriegedeelte kan los van het praktijkgedeelte behaald worden en is onbeperkt geldig. Later, als de golfbanen weer geopend zijn verzorgt Golf4All wekelijks een aantal inlooplessen en geheel verzorgde cursusdagen die afgesloten worden met het praktijkexamen.

<< terug naar Gratis golftheorie

Golf4All doneert per behaald examen €19,- aan een Corona-gerelateerd goed doel

Corona is een verschrikkelijk virus dat ons allemaal raakt op een manier die we nooit voor mogelijk hadden gehouden. Mensen zijn gedwongen thuis te blijven en afstand te houden, winkels en sportclubs moeten sluiten. Zo ook de golfbanen. Maar gezamenlijk komen we dit te boven. En Golf4All gelooft ook dat dit het beste in mensen naar boven haalt en creativiteit stimuleert. Tegen deze achtergrond hebben wij deze volledig online theoriecursus ontwikkeld, zodat je in deze moeilijke tijden vanuit huis alvast een start kan maken met je toekomstige golfcarrière en hopelijk snel weer buiten in de prachtige natuur kunt lopen op een van de mooie golfbanen die Nederland rijk is. Per geslaagde kandidaat voor het praktijkexamen doneert Golf4All €19,- aan een goed doel ten behoeve van bestrijding van het Coronavirus.

Over Golf4All - Harderwijk

Onze naam is niet toevallig gekozen: Golf4All wil de golfsport graag bereikbaar maken voor iedereen! We zijn er voor zowel de beginnende golfers, ervaren golfers, jong en oud, de recreatieve golfer als de fanatieke golfer die er alles aan doet om zijn handicap te verlagen. Dit doen we door het starten met golfen zo laagdrempelig mogelijk te maken: met een online GVB cursus, inlooplessen, goedkope tarieven en vooral veel gezelligheid! We geloven in een stap-voor-stap aanpak: al voor het behalen van je GVB kun je lid worden van onze 9-holes PAR 3 oefenbaan voor slechts 25,- per maand! En wat dacht je van onze driving range: onbeperkt oefenen inclusief gratis ballen! Als je er aan toe bent dan verwelkomen we je graag op de grote 18-holes golfbaan. Of je nu gebruik maakt van onze gunstige greenfee tarieven, rittenkaarten of het unieke golfabonnement: je weet zeker dat je nooit teveel betaalt. Kom je ook bij onze gezellige club?