Golfprofessionals

Golfschool Midden-Nederland bestaat uit enthousiaste professionals die hun passie voor golf perfect kunnen overbrengen. Met hun skills zijn ze in staat om golfers van diverse niveaus beter te maken. Maar zeker ook nieuwe spelers voor de sport te winnen.

Wij hebben de pro met misschien wel de beste golfnaam die er is: James Major! Zoals de naam doet vermoeden komt James oorspronkelijk uit Engeland. Hij is een klasse AAT officieel Britse PGA professional wat betekent dat ’s werelds meest uitgebreide professionele scholing voor golf instructeurs heeft afgerond. James staat net als wij voor gezelligheid en plezierig golfspel dat voor iedereen toegankelijk is, en neemt zijn vak tegelijkertijd zeer serieus. Met een heldere, begrijpelijk en enthousiaste stijl van lesgeven en de juiste portie geduld zorgt hij ervoor dat jij het beste uit je spel gaat halen!

James Major (06-24561713)   Les boeken bij James
Golfprofessional James

Mijn naam is James Major, opgegroeid in Huddersfield, West Yorkshire. Ik ben in 1998 PGA afgestudeerd maar mijn golf carriere begon al op 16 jarige leeftijd na de middelbare school waar ik mijn professionele training kreeg van de Captain van de PGA, Parnell Reilly, waarna ik voor twee andere Yorkshire golfbanen heb gewerkt. Hierna ben ik verhuisd naar Lancashire waar ik 15 jaar Head Professional was bij de Towneley Golf baan. Ik kwam in 2018 naar Nederland waar ik golflessen gegeven heb in Gouda en op Landgoed Bergvliet in Breda. 

Hier, bij Golf4all bied ik golfcoaching binnen alle gebieden van het spel, van beginners tot de ervaren spelers, iedereen is welkom. 

Je kunt een privé les boeken of een les samen met vrienden in een kleine groep. Grotere groepen, lessen of clinics voor bedrijven of andere gelegenheden kunnen geboekt worden bij de Golf4all receptie. 

Ik geef mijn lessen in het Engels, maar kan de kern aspecten uitleggen in het Nederlands! 

Het gebruik van IPad video analyse binnen de privé lessen geeft de pupillen zicht op hun slag in detail, door middel van slow motion playback, en de video en aanbevelingen van de coach kunnen naderhand per email gestuurd worden.

De lessen kunnen gegeven worden op de driving range, de short game area, Par 3 baan of natuurlijk de 18-holes baan. Als je in het bezit bent van het unieke clublidmaatschap van Golf4All, zijn er ook gratis inlooplessen en diverse themalessen beschikbaar.

Ik hoop je gauw bij Golf4All te kunnen begroeten