Golflessen

Stap 2: Gratis inlooplessen

Nu je in het bezit bent van je Handicap 54 en je de baan in gaat, zul je zien dat je snel vooruit gaat naarmate je meer ervaring op doet. Het mooie aan golf is echter dat je altijd de lat aan het verleggen bent. Was je eerst al blij als je de bal mooi de lucht in kreeg, nu ga je verschillende clubs willen gebruiken, verder willen slaan, de bal precies op een bepaalde afstand neerleggen en (zucht) die irritante bunkers gaan vermijden. Naarmate je inzicht in het spelletje toeneemt, komen de vragen. En wij staan voor je klaar! Ook dit doen we weer op onze kenmerkende manier: laagdrempelig en toegankelijk. De eerste stap is gebruik te maken van onze inlooplessen: een aantal keer per week kun je aansluiten bij deze gratis lessen. Je kunt er vragen stellen aan de pro, je krijgt heldere uitleg passend bij je niveau en je maakt steeds weer stappen in je spel. We raden je in de eerste fase van je golf carrière aan om een oefenlidmaatschap te nemen: voor slechts 25,- per maand kun je onbeperkt op de PAR3 baan terecht. Of uiteraard een volwaardig lidmaatschap op de grote baan! Je voelt het zelf het beste wanneer je er klaar voor bent.

Inlooplessen

 

Stap 3: Lesprogramma’s

Het echte werk! De inlooplessen bieden we aan omdat we weten hoe belangrijk het is om aan je spel te blijven werken. Op te veel golfbanen zien we dat er een te groot gat is tussen het behalen van je Handicap 54 en de eerste keer dat mensen gaan lessen. Met alle gevolgen van dien. Met de gratis inlooplessen willen we dit voorkomen! Maar als je echt diepgaand wilt werken aan het verbeteren van je spel en het verlagen van je handicap, dan adviseren we onze lesprogramma's of privé-les.

Lesprogramma's 

 

Stap 4: Privéles

Wil je serieus aan je golfspel werken en het maximale eruit halen, dan gaat er niets boven privéles van onze pro. Alleen of samen met maximaal 3 anderen analyseren we je swing en gaan we stapsgewijs verbeteringen aanbrengen. Je krijgt op maat gemaakte oefeningen en aanwijzingen. Ook komen aspecten als baan management voorbij en gaan we gezamenlijk de baan in. We hebben interessante tarieven voor 25 en 50 minuten les en diverse lespakketten.

Privelessen