Golflessen voor beginners

Golflessen voor beginners

Hebt u nog nooit gegolfd en lijkt het u leuk om te leren golfen of bent u een beginnende golfer en wilt u graag uw golf skills verbeteren onder professionele begeleiding? Ontdek dan de Golfacademy van Golf4all in Harderwijk. In onze Golfacademy leert alles wat u nodig heeft om te beginnen met golfen en op ontspannen wijze een balletje te slaan. Wanneer u de basis van golfen onder de knie heeft is het tijd geworden om uw GVB te halen.

GVB halen

GVB staat voor GolfVaardigheidsBewijs. GVB is eigenlijk een verouderde term, tegenwoordig wordt er gesproken over de “handicap 54”. Wat dit precies inhoudt en wat u moet kunnen voordat u dit behaalt leert u allemaal tijdens de golfcursus. Wat belangrijk is om te weten is dat u zonder dit GVB of handicap 54 niet op een reguliere golfbaan kunt golfen. Bij Golf4all beschikken wij wel over een zogeheten shortgolfbaan, dit is een kortere golfbaan waar u wel zonder GVB mag golfen.

Net als bij een rijbewijs bestaat ook het behalen van het GVB uit twee onderdelen, namelijk een praktijk- en een theorie gedeelte.

GVB theorie

Wanneer u uw GVB wilt halen bij Golf4all dan kunt u zich eerst aanmelden voor de GVB theorie. U ontvangt dan:

  • Persoonlijke uitleg via 6 eigen video’s van één van onze instructeurs
  • Cursusboek in PDF formaat en divers lesmateriaal
  • Onbeperkt oefenexamens maken
  • De medewerkers van Golf4All staan bij vragen voor u klaar
  • Digitaal afnemen examen onder toezicht van onze golfinstructeur
  • Onbeperkt herexamens totdat je geslaagd bent; 100% slagingsgarantie
  • Theoriecertificaat onbeperkt geldig, ook als je pas veel later het praktijk examen aflegt

 

Nu Aanmelden

GVB Praktijk

Wanneer u het GVB theorie examen succesvol heeft afgrond kunt u beginnen met golfen in de praktijk. Bij Golf4all bieden diverse mogelijkheden om onder professionele begeleiding uw GVB praktijkexamen te behalen.

Een overzicht van de mogelijkheden vindt u op deze pagina

 

golflessen voor beginners