Golflessen voor beginners

Golflessen voor beginners

Heb je nog nooit gegolfd en lijkt het je leuk om te leren golfen? Of ben je een beginnende golfer en wil je graag jouw golf skills verbeteren onder professionele begeleiding? Ontdek dan de Golfacademy van Golf4all in Harderwijk. In onze Golfacademy leert alles wat je nodig hebt om te beginnen met golfen en op ontspannen wijze een balletje te slaan. Wanneer je de basis van golfen onder de knie hebt, is het tijd geworden om jouw GVB te halen.

Jouw GVB (Handicap 54) halen

GVB staat voor GolfVaardigheidsBewijs. GVB is eigenlijk een verouderde term. Tegenwoordig wordt de GVB de “handicap 54” genoemd. Wat dit precies inhoudt en wat je moet kunnen voordat je dit behaalt, leer je allemaal tijdens onze golfcursus. Belangrijk om te weten: zonder dit GVB of handicap 54 kun je niet op een reguliere golfbaan golfen. Bij Golf4all beschikken wij wel over een zogeheten shortgolfbaan. Dit is een kortere golfbaan waar je wel zonder GVB mag golfen.

Net als bij een rijbewijs bestaat ook het behalen van het GVB uit twee onderdelen, namelijk een theorie- en een praktijkgedeelte.

GVB theorie

Wil je jouw GVB halen bij Golf4all? Meld je dan aan voor het GVB theoriegedeelte. Je ontvangt dan:

  • Persoonlijke uitleg via 6 eigen video’s van één van onze instructeurs
  • Cursusboek in PDF formaat en divers lesmateriaal
  • Onbeperkt oefenexamens maken
  • De medewerkers van Golf4All staan bij vragen voor je klaar
  • Digitaal afnemen examen onder toezicht van onze golfinstructeur
  • Onbeperkt herexamens totdat je geslaagd bent; 100% slagingsgarantie
  • Theoriecertificaat onbeperkt geldig, ook als je pas veel later het praktijk examen aflegt

Nu aanmelden

GVB Praktijk

Wanneer je het GVB theorie examen succesvol hebt afgrond, kun je beginnen met golfen in de praktijk. Bij Golf4all bieden diverse mogelijkheden om onder professionele begeleiding jouw GVB praktijkexamen te behalen.

Van een ervaren golfinstructeur krijg je 6 lessen van elk een uur. Tijdens die lessen mag je het lesmateriaal gratis gebruiken. Ook heb je gratis toegang tot de driving range en putting green. Zo kun je alle slagen die je leert goed oefenen. Goed om te weten: ons lespakket inclusief lesmateriaal en examenkosten kost slechts € 149,-

Alles over de GVB praktijk

Golfcursus in themalessen

In de maanden juni en juli kun je ook themalessen onder leiding van James volgen. Tijdens elke les worden er andere onderdelen besproken. Zo zal de eerste les zich richten op de basisprincipes van golf, de tweede les over CHip & Pitch etc. Zo leer je elke week iets nieuws en ben je aan het eind van de themalessen weer een stuk wijzer op het gebied van golf.

Schrijf je nu in

Wil je meedoen aan de themalessen? Dat kan! Schrijf je nu in en wordt een betere golfer. De lessen duren allemaal 1,5 uur en kosten slechts 10€ per persoon. De lessen zullen doorgaan als 4 mensen zich aanmelden, dus wacht vooral niet af.

Schrijf je in voor de golfcursus

 

golflessen voor beginners