Golflessen voor beginners

Golflessen voor beginners

Heb je nog nooit gegolfd en lijkt het je leuk om te leren golfen of ben je een beginnende golfer en wil je graag jouw golf skills verbeteren onder professionele begeleiding? Ontdek dan de Golfacademy van Golf4all in Harderwijk. In onze Golfacademy leert alles wat je nodig hebt om te beginnen met golfen en op ontspannen wijze een balletje te slaan. Wanneer je de basis van golfen onder de knie heeft is het tijd geworden om jouw GVB te halen.

GVB halen

GVB staat voor GolfVaardigheidsBewijs. GVB is eigenlijk een verouderde term, tegenwoordig wordt er gesproken over de “handicap 54”. Wat dit precies inhoudt en wat je moet kunnen voordat je dit behaalt leer je allemaal tijdens de golfcursus. Wat belangrijk is om te weten is dat je zonder dit GVB of handicap 54 niet op een reguliere golfbaan kunt golfen. Bij Golf4all beschikken wij wel over een zogeheten shortgolfbaan, dit is een kortere golfbaan waar je wel zonder GVB mag golfen.

Net als bij een rijbewijs bestaat ook het behalen van het GVB uit twee onderdelen, namelijk een praktijk- en een theorie gedeelte.

GVB theorie

Wanneer je jouw GVB wilt halen bij Golf4all dan kan je je eerst aanmelden voor de GVB theorie. Je ontvangt dan:

  • Persoonlijke uitleg via 6 eigen video’s van één van onze instructeurs
  • Cursusboek in PDF formaat en divers lesmateriaal
  • Onbeperkt oefenexamens maken
  • De medewerkers van Golf4All staan bij vragen voor je klaar
  • Digitaal afnemen examen onder toezicht van onze golfinstructeur
  • Onbeperkt herexamens totdat je geslaagd bent; 100% slagingsgarantie
  • Theoriecertificaat onbeperkt geldig, ook als je pas veel later het praktijk examen aflegt

Nu Aanmelden

GVB Praktijk

Wanneer je het GVB theorie examen succesvol hebt afgrond kan je beginnen met golfen in de praktijk. Bij Golf4all bieden diverse mogelijkheden om onder professionele begeleiding jouw GVB praktijkexamen te behalen.

Een overzicht van de mogelijkheden vind je op deze pagina

Golfcursus in themalessen

In de maanden juni en juli kunt u ook themalessen onder leiding van James volgen. Tijdens elke les worden er andere onderdelen besproken. Zo zal de eerste les zich richten op de basisprincipes van golf, de tweede les over CHip & Pitch etc. Zo leert u elke week iets nieuws en bent u aan het eind van de themalessen weer een stuk wijzer op het gebied van golf.

Schrijf u nu in

Wilt u meedoen aan de themalessen? Dat kan! Schrijf u nu in en wordt een betere golfer. De lessen duren allemaal 1,5 uur en kosten slechts 10€ per persoon. De lessen zullen doorgaan als 4 mensen zich aanmelden, dus wacht vooral niet af.

Schrijf u in voor de golfcursus

 

golflessen voor beginners