Golfbaan Zeewolde

Golf4All Harderwijk biedt veel mogelijkheden om van de golfsport te genieten. Is het om kennis te maken met het spel of is het om de vaardigheden te verbeteren? Bij onze golfclub in Zewolde ben je aan het goede adres. Hier golfen golfers van alle niveaus. Kom jij ook een balletje slaan? 

Golfbaan in Zeewolde aan het Veluwemeer

Onze golfbaan is gelegen in Zeewolde bij de Hanzestad Harderwijk aan de overkant van het Veluwemeer. Op het golfterrein ligt een mooie 18-holes golfbaan, een Par-3 recreatiebaan en een uitstekende driving-range met 22 overdekte afslagplaatsen. Onze golfclub in Zeewolde is vrij toegankelijk en de drempel ligt laag. Op onze par-3 recreatiebaan heb je ook geen GolfVaardigheidsBewijs nodig om ervan gebruik te kunnen maken. Kortom, iedereen is welkom op ons mooie golfresort in Zeewolde.

Golfbaan reserveren

Leren golfen bij golfschool Zeewolde

Voor zowel de beginnende golfer die graag de sport wil leren als voor de ervaren golfer die zijn of haar skills graag wilt uitbreiden of nieuwe technieken wilt leren, hebben wij op onze golfclub in Zeewolde een golfschool om een ieder te helpen zijn of haar golf doel te bereiken. Onder begeleiding van een van onze eigen golfinstructeurs doorloop je het 9 stappenplan. Hiermee schatten de instructeurs jouw niveau in en zullen ze je begeleiden in het verbeter van jouw technieken.

Aanmelden golfschool

Golfbaan Zeewolde

Budgetgolf bij Golf4All in Hardewijk

De tijden dat golf een sport voor de elite was zijn inmiddels allang vervlogen. Bij golf4All vinden we dat iedereen die kennis wil maken met deze mooi sport die mogelijkheid moet krijgen. Bij ons kun je gebruik maken van onze 9 holes golfbaan zonder GVB en tegen een heel betaalbaar tarief.

Golfen zonder GVB

Wij snappen heel goed dat niet iedereen in het bezit is van een golfvaardigheidsbewijs, ofwel GVB.
Omdat wij vinden dat iedereen vrijblijvend kennis moet kunnen maken met de mooie golfsport, kun je bij Golf4All golfen zonder GVB. We noemen dit ook wel fungolf.
Met fungolf kun je op een ontspannen manier kennis maken met de sport op onze 9-holes par-3 short golfbaan.

Ben je naar een paar keer fungolf helemaal verkocht? Dan kun je bij ons jouw GVB halen om daarna op de complete course te kunnen spelen.

Nu boeken