Golfbaan op de Veluwe

De Veluwe, het mooiste gebied van Nederland. Heerlijk om te fietsen, heerlijk om te wandelen. Maar ook heerlijk om lekker te golfen. Er is namelijk niets lekkerder dan een balletje slaan midden in de natuur. En dat maakt golfen op onze golfbaan op de Veluwe dan ook zo'n waar genot. Overal waar je kijkt natuur. Zo kom je heerlijk tot rust tijdens een ontspannen potje golf.

Golfbaan op de Veluwe

Onze golfbaan op de Veluwe is geschikt voor elke golfer, beginnend of gevorderd. De baan beschikt over de welbekende 18-holes, variërend van Par 3 banen tot Par 5 banen. En het mooiste van alles: de baan ligt prachtig in de natuur. Welke kant je ook op kijkt, de natuur biedt een rustig uitzicht. Doordat er zoveel natuur om en op de baan is, kan er ook op een natuurlijke manier uitdaging worden geboden aan de golfer. Zo vindt je water, bomen en heuvels op onze golfbaan op de Veluwe. Dit biedt naast een extra uitdaging ook extra charme tijdens het golfen.

Golfen zonder GVB

Ook zonder GVB kun je terecht op onze golfbaan op de Veluwe. Op de Shortgolfbaan kun je 9 holes spelen die je meenemen in alle elementen van golf. Hierdoor kun je dus gewoon de echte golfervaring krijgen. De Shortgolfbaan bestaat uit 9 holes met allen een Par-3. De baan is uitstekend geschikt voor een dagje golfen met familie, vrienden of collega's. En als je met 15 personen of meer komt, kunnen we ook nog een mooi golfarrangement voor je samenstellen. Dit betekent lekker golfen, met aansluitend heerlijk eten in onze brasserie. Hierbij kun je in overleg met de kok een speciaal menu laten samenstellen, indien gewenst.

Golfbaan Veluwe in de natuur

Golfschool op de Veluwe

Wist je dat Golf4All de thuisbasis is voor Golfschool Midden-Nederland? Er wordt gewerkt met het principe 'Learning by doing'; Leren door te ervaren. Want zo is het met golf. Je leer pas als je het blijft proberen en oefenen. Golf is de enige sport waarvoor je eerst examen moet doen. Als je dit examen hebt behaald en je de 'Handicap 54' (voorheen Golfvaardigheidsbewijs of GVB) hebt behaald, mag je heerlijk genieten op onze natuurrijke baan. En bij Golf4All maken wij het zeker niet ingewikkelder dan het is, dus jij kan hopelijk snel genieten van onze natuurrijke golfbaan op de Veluwe.

Meer info over de Golfschool

Starttijd reserveren

Wil jij lekker komen golfen op onze Golfbaan Veluwe? Met óf zonder GVB? Reserveer dan meteen jouw dag en starttijd om zeker te zijn van een mooi plekje op de golfbaan. En dan zien we jou hopelijk snel op onze mooie golfbaan.

Starttijd reserveren