Golfen in Harderwijk

Hou je ervan om te golfen in een mooie omgeving? Dan zit je goed bij onze golfbaan bij Harderwijk. Golf4All bevindt zich tegen het Harderbos en het Veluwemeer. Hier bevind je je op één van de mooiste plaatsen van Nederland. Mede door de prachtig aangelegde waterpartijen, biedt de baan een prachtige uitdaging aan ieder niveau golfer.

Een diverse golfbaan

Golf4All ligt aan de rand van Flevoland, in Zeewolde, vlakbij Harderwijk. Het karakter van de polder is dan ook goed zichtbaar op de golfbaan. Onze golfbaan biedt verschillende soorten banen aan. Ook kan je op onze golfacademie leren golfen of kan je met groepen terecht voor een groepsuitje!

Korte golfbaan

Wil je graag jouw korte spel verbeteren? Of ben je een beginnende golfer en wil je graag oefenen met golfen? Dan is de Par-3 Shortbaan iets voor jou. Deze baan bestaat uit slechts 9 holes. In circa één uur heb je alle holes gehad en heb je jouw spel goed kunnen oefenen.

Gevorderde golfer

Ben je een gevorderde golfer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook dan ben je op onze golfbaan bij Harderwijk aan het juiste adres. Onze golfbaan kent strategisch geplaatste bunkers op een prachtige open golfbaan. Hierdoor heeft onze golfbaan een bijzonder karakter. Zeker de eilandhole is een echte uitdaging. Dit is de zevende hole op onze 18 holes golfbaan.

Overdekte driving range

Bij Golf4All kan je ook terecht op de driving range. Deze overdekte range heeft 22 afslagplaatsen van 250 meter lang en 100 meter breed. Voor iedereen is er dan ook genoeg plek om te oefenen en jouw slag te verbeteren.

Starttijd reserveren

Golfbaan Harderwijk

Fungolf

Met een vriendengroep, familieuitje of een bedrijfsuitje een leuke activiteiten doen? Kom dan naar Golf4All voor fungolf! Hier kan je golfen op een recreatieve manier. Bij Flinggolf kan je met een FlingStick de golfbaan werpen op de golfbaan. Ook kan je een potje voetgolf doen waarbij je een voetbal in de hole probeert te schieten. Voor groepen die komen golfen hebben we speciale arrangementen.

Leren golfen

Wil je graag leren golfen of wilt je jouw golfslag verbeteren? Bij Golf4All bieden we golfcursussen aan waar je professionele golflessen krijgt. Professionele golfers geven je les volgens het 9 stappenplan. Stap voor stap leert je jouw slag verbeteren en leer je steeds beter golfen. Binnen de kortste keren merk je al een groot verschil in jouw golfslag. Meer over onze golfschool lees je hier.

Golfbaan Harderwijk

Op onze golfbaan bij Harderwijk is er voor iedere golfer wat wils. Van jonge kinderen tot ouderen en van golfers met GVB als zonder GVB. Ben je op zoek naar een competitieve golfbaan of is het puur recreatief voor bijvoorbeeld een familiedag of vriendenuitje? Bij Golf4All vind je het allemaal.

Tarieven golfbaan Harderwijk