Golfen in Harderwijk

Houdt u ervan om te golfen in een mooie omgeving? Dan zit u goed bij onze golfbaan bij Harderwijk. Golf4All bevindt zich tegen het Harderbos en het Veluwemeer. Hier bevindt u zich op één van de mooiste plaatsen van Nederland. Mede door de prachtig aangelegde waterpartijen, biedt de baan een prachtige uitdaging aan ieder niveau golfer.

Een diverse golfbaan

Golf4All ligt aan de rand van Flevoland, in Zeewolde, vlakbij Harderwijk. Het karakter van de polder is dan ook goed zichtbaar op de golfbaan. Onze golfbaan biedt verschillende soorten banen aan. Ook kunt u op onze golfacademie leren golfen of kunt u met groepen terecht voor een groepsuitje!

Korte golfbaan

Wilt u graag uw korte spel verbeteren? Of bent u een beginnende golfer en wilt u graag oefenen met golfen? Dan is de Par-3 Shortbaan iets voor u. Deze baan bestaat uit slechts 9 holes. In circa één uur heeft u alle holes gehad en heeft u uw spel goed kunnen oefenen.

Gevorderde golfer

Bent u een gevorderde golfer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ook dan bent u op onze golfbaan bij Harderwijk aan het juiste adres. Onze golfbaan kent strategisch geplaatste bunkers op een prachtige open golfbaan. Hierdoor heeft onze golfbaan een bijzonder karakter. Zeker de eilandhole is een echte uitdaging. Dit is de zevende hole op onze 18 holes golfbaan.

Overdekte driving range

Bij Golf4All kunt u ook terecht op de driving range. Deze overdekte range heeft 22 afslagplaatsen van 250 meter lang en 100 meter breed. Voor iedereen is er dan ook genoeg plek om te oefenen en uw slag te verbeteren.

Starttijd reserveren

Golfbaan Harderwijk

Fungolf

Met een vriendengroep, familieuitje of een bedrijfsuitje een leuke activiteiten doen? Kom dan naar Golf4All voor fungolf! Hier kunt u golfen op een recreatieve manier. Bij Flinggolf kunt u met een FlingStick de golfbaan werpen op de golfbaan. Ook kunt u een potje voetgolf doen waarbij u een voetbal in de hole probeert te schieten. Voor groepen die komen golfen hebben we speciale arrangementen.

Leren golfen

Wilt u graag leren golfen of wilt u uw golfslag verbeteren? Bij Golf4All bieden we golfcursussen aan waar u professionele golflessen krijgt. Professionele golfers geven u les volgens het 9 stappenplan. Stap voor stap leert u uw slag verbeteren en leert u steeds beter golfen. Binnen de kortste keren merkt u al een groot verschil in uw golfslag. Meer over onze golfschool leest u hier.

Golfbaan Harderwijk

Op onze golfbaan bij Harderwijk is er voor iedere golfer wat wils. Van jonge kinderen tot ouderen en van golfers met GVB als zonder GVB. Bent u op zoek naar een competitieve golfbaan of is het puur recreatief voor bijvoorbeeld een familiedag of vriendenuitje? Bij Golf4All vindt u het allemaal.

Tarieven golfbaan Harderwijk