Golfbaan Emmeloord

Golfbaan bij Emmeloord 

Ben je op zoek naar een golfclub in Emmeloord en omgeving? Dan ben je bij Golf4All Harderwijk aan het goede adres! Onze golfclub bij Emmeloord ligt op een half uur rijden van Emmeloord. Met een echte 18-holes golfbaan en een 9-holes Par 3 Recreatiebaan is aan iedere golfer gedacht. Voor het spelen van golf in Emmeloord en omgeving komen golfers naar Golf4All. Dus ben je op zoek naar een golfbaan in Emmeloord en omgeving, kom dan eens langs bij Golf4All.

Ontwikkel jouw golfspel bij onze golfclub bij Emmeloord

Mocht je je spel verder willen ontwikkelen, dan kun je deelnemen aan de golfacademie of een golfcursus volgen. Je stapt in op jouw eigen niveau en wordt door echte golfprofessionals bijgestaan in het verbeteren van je golfspel.

Golfbaan bij Emmeloord

Golfles volgen bij onze golfclub bij Emmeloord

Gratis driving range bij Emmeloord

Bij ons prachtig gelegen golfclub vlak bij Lelystad vinden wij het erg belangrijk dat ieder niveau golfer uit de voeten kan. Op ons golfterrein vind je dan ook een verlichte driving range, met maar liefst 22 overdekte afslagplaatsen. Tegen een eenmalige inschrijving van € 39,- tap jij heel 2021 de ballen gratis! Helemaal iets voor jou wanneer je samen met je vrienden doordeweeks of in het weekend een balletje wilt slaan, maar eerst nog even wilt oefenen zodat jij je vrienden compleet van de baan af slaat! Na een gezellige middagje beleeft te hebben op de golfbaan, kun jij samen met je vrienden een lekker drankje drinken in het clubhuis. Hier kun je ook terecht om je trek te stillen. 

Golfoefenplaats voor iedere golfer

Onze verlichte driving range is ca. 250 meter lang en 100 meter breed en biedt plek voor 22 golfers om te oefenen. Naast de verlichte driving range is er ook een oefengreen en bunker, waar golfers kunnen oefenen in putten en chippen. Golf4All heeft voor ieder niveau golfer tal van mogelijkheden voor een middagje actief golfen! Maar ook om kennis te maken met de golfsport ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen ons team hebben wij gedreven en enthousiaste golfprofessionals die het golfniveau van iedere golfer graag naar een hoger level tillen. Wij zijn er klaar voor, jij ook? 

Golfschool bij Emmeloord

Dagje golfen zonder GVB

Wil je graag kennismaken met de golfsport, maar beschik je niet over een GVB, ofwel een Golfvaardigheidsbewijs? Ook dan kun je bij Golf4All Harderwijk 'gewoon' lekker golfen. Dankzij de 9-holes golfbaan kun je alsnog de echte golfervaring krijgen. Deze shortgolfbaan bestaat uit 9 holes met allen een par-3, en is dus uitstekend geschikt voor een dagje golfen met vrienden, familie of collega's. Kom je met 15 personen of meer? Dan kunnen wij voor jullie een mooi golfarrangement op maat samenstellen. Lekker een middagje golfen en afsluiten met een live cooking barbecue. Uniek maar vooral heel leuk!

Meer over onze 9-holes golfbaan