Golfarrangementen & acties

Golf4All is er voor iedereen!

De shortgolfbaan bestaat uit 9 korte holes waarbij alle elementen van een golfbaan aan bod komen. Bij ons kunt u op een ontspannen manier kennismaken met de golfsport. U kunt onze 9-holes Par-3 short golfbaan zonder GVB betreden.

Shortgolf

Op onze 9 holes (Par 3) shortgolfbaan kan iedereen golfen, ook zonder enige golfervaring. De baan bestaat uit 9 kortere holes waarbij alle elementen van een golfbaan aan bod komen. Daarom is de baan uitstekend geschikt voor een kort rondje golfen met een paar vrienden, vriendinnen, collega’s of familie. In circa een uur heeft u alle holes gelopen en daarna kunt u lekker relaxen in onze brasserie en genieten van een hapje en een drankje.

Flinggolf

Flinggolf is een nieuwe trend in fungolfen en super leuk om te doen. U maakt met een speciaal soort club (flinggolfstok) een werpbeweging in plaats van een swingbeweging, zoals bij het gewone golfen. Het is eenvoudig zelf aan te leren en u kan de eerste keer direct al in groepjes al ‘flingend’ over de shortgolfbaan lopen. Echt iets om een keer samen te proberen met vrienden of familie!

Footgolf

Footgolf is een combinatie van voetbal en golf! U speelt footgolf met een voetbal op het terrein van de shortgolfbaan. Net als bij golf schiet u de voetbal
vanaf de aftrapplaats in de richting van de vlag. De voetbal probeert u in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen.

 Plattegrond