Clublidmaatschap

Voordeelkaart

Bij Golf4All kun je kiezen uit enkele unieke lidmaatschappen. Deze sluit je voor een minimale periode van 4 maanden af en zijn daarna per maand opzegbaar! De basis is altijd het Golf4All clublidmaatschap: voor slechts € 15,- (2020) krijg je het hele jaar lang gratis ballen op de driving range alsmede het voordeelpakket bestaande uit 5% horeca korting, exclusieve aanbiedingen per mail en gratis deelname aan vele toernooien. Naast het clublidmaatschap kun je kiezen uit het registratie lidmaatschap, het oefenlidmaatschap op de PAR3 baan, een 9-holes en een 18-holes all-in lidmaatschap.

Ja, ik word clublid

Unlimited Balls en voordeelpakket

Met het clublidmaatschap heb je recht op ‘unlimited balls’, ofwel de driving range is gratis! Ook als je lid bent op een andere baan, ben je bij ons van harte welkom op de gratis driving range! We hebben een gezellige community met mensen die bij ons trainen en daarna graag een drankje drinken samen. Ook krijg je toegang tot het ‘voordeelpakket’. Hiermee krijg je standaard flinke korting op de greenfee tarieven, altijd 5% korting op de horeca, gratis deelname aan toernooien (uitgezonderd horeca componenten) en maandelijks een nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen!

Nu lid worden?

Als je nu lid wordt betaal je slechts € 15 voor de rest van het jaar.

Ja, ik word clublid

Voorwaarden: de looptijd van een lidmaatschap is minimaal 4 maanden, daarna is deze per maand opzegbaar. Als u een lidmaatschap heeft opgezegd, kunt u hetzelfde lidmaatschap gedurende 12 maanden enkel opnieuw afsluiten met een toeslag van 50% (uitgezonderd oefenlidmaatschap ‘Birdie’). Gedurende de maanden november t/m februari zijn de lidmaatschappen 50% goedkoper. Het registratie lidmaatschap en het clublidmaatschap zijn per jaar. Afschrijving vindt plaats per automatische incasso. Lidmaatschappen zijn persoonsgebonden en er is een fair use policy van toepassing.