18 holes golfbaan/nieuw

GOLF4ALL is enorm veranderd door de jaren heen

Van oudsher een golfbaan die in het bos was gelegen naar een meer open golfbaan waar strategisch geplaatste bunkers een belangrijke rol spelen. De baan heeft het karakter van een "inland Links-course". Mede door de mooi aangelegde waterpartijen biedt de baan aan ieder niveau golfer een prachtige uitdaging. De nieuwere holes bieden de wind vrij spel en zijn wat ruimer van opzet. De signature-hole van Golf4All is zonder meer de eilandhole, die we als zevende hole tegenkomen op onze ronde. Accuratesse is hier toch wel een vereiste om met een goede score van de baan te komen.

De NGF heeft ons in 2007 de A-status gegeven. Wij bieden een afwisselende Par 72 baan waar zowel de handicapspeler als recreatieve golfer een uitdagend rondje golf kan spelen.

Als vaste speler, greenfee speler, gast of lid kunt u kiezen uit een 9 of 18 holes ronde op de golfbaan en heeft u de beschikking over diverse oefenfaciliteiten. In onze gastvrije brasserie bent u dagelijks welkom voor een hapje en een drankje. We laten u op ieder gebied graag buitengewoon genieten op onze 18 holes golfbaan. Bent u als geoefende golfer toe aan een echte challenge? Loop dan onze 18 holes golfbaan, prachtig gelegen
naast het uitgestrekte Harderbos. Het terrein is ruim 50 hectare groot en met zorg ontwikkeld. Het is groen en glooiend en heeft diverse waterpartijen. De signature-hole is zonder twijfel de unieke eilandhole. De baan heeft een NGF A-status en daagt geoefende spelers van elk niveau uit. Gaat u de uitdaging aan? Uw starttijd kunt u direct boeken via onze website of telefonisch.

Alan Rijks heeft als architect al zijn expertise in de baan gelegd waardoor de baan voor zowel de hoge als de lage handicapper een uitdaging is.