18 holes golfbaan/nieuw

18-holes golfbaan

Als vaste speler, greenfee speler, gast of lid kunt u kiezen uit een 9 of 18 holes ronde op de golfbaan en heeft u de beschikking over diverse oefenfaciliteiten. We laten u op ieder gebied graag buitengewoon genieten op onze 18 holes golfbaan. Bent u als geoefende golfer toe aan een echte challenge? Loop dan onze 18 holes golfbaan, prachtig gelegen
naast het uitgestrekte Harderbos. Het terrein is ruim 50 hectare groot en met zorg ontwikkeld. Het is groen en glooiend en heeft diverse waterpartijen. De signature-hole is zonder twijfel de unieke eilandhole. De baan heeft een NGF A-status en daagt geoefende spelers van elk niveau uit. Gaat u de uitdaging aan?

Plattegrond

 

 

Playing Handicap tabellen

Hieronder vindt u de links naar de handicaptabellen van Golf4All Harderwijk.

Conform de richtlijnen van de NGF hebben wij een Heren en Dames tabel.

Heren Tabel

Dames Tabel

Par 3 Tabel

Handicapregistratie

Golf4All verwelkomt u graag als registratielid. De kosten bedragen € 30,00 per jaar. Maar we zien u nog liever als speler op onze mooie baan. Daarom hebben we een paar mooie aanbiedingen voor u samengesteld indien u de handicapregistratie door ons laat uitvoeren. Het liefste zien we u natuurlijk elke week en daarom vragen wij graag extra uw aandacht voor onze nieuwe abonnementen:


Golf.nl app

Naast uw pasje, kunt u ook gebruik maken van de Golf.nl app op uw telefoon. Op deze manier heeft u uw golfpas altijd digitaal bij. Wel zo handig.

Driving range gratis!

Ook uniek: in 2020 maakt u gratis gebruik van de driving range! Zelfs als u geen golfabonnement bij ons afneemt.

Ja u hoort het goed, de ballen zijn in 2020 gratis! We ontvangen u graag als greenfee speler, maar ook om te trainen bent u van harte welkom. U hoeft enkel eenmalig in te schrijven a 15,- en heel 2020 tapt u de ballen gratis. We hopen hiermee een gezellige groep actieve golfers op te bouwen, op de driving range en achteraf voor een gezellig biertje in het clubhuis. Mogen wij u ook verwelkomen? Onze receptie schrijft u graag in! Ook uw vrienden en kennissen zijn van harte welkom, op welke baan ze ook lid zijn.