Golfarrangement

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een bedrijfsuitje, verjaardag of een leuke activiteit met vrienden?
Kom dan golfen bij Golf4All in Harderwijk! Bij Golf4All kan je met een groep vrijblijvend en op een ontspannen manier kennis maken met de golfsport. Speciaal voor groepen vanaf 10 personen bieden wij een uniek golfarrangement aan.

Golfarrangement voor groepen

Wanneer je op zoek bent naar een origineel uitje dan is het golfarrangement bij Golf4All absoluut de moeite waard om eens te proberen . Bij Golf4All in Harderwijk hebben we een speciaal arrangement gemaakt voor groepen die graag gezamenlijk eens kennis willen maken met de golfsport. Wij verwelkomen je in onze brasserie met een lekker kopje koffie of thee waarna je je als groep richting de golfcourse begeeft. Na een duidelijke en korte instructie gaat het golfen van start en kan de sportieve rivaliteit losbarsten. Na afloop gaan we onder het genot van een hapje en een drankje de score opmaken en wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. Deze zal met de eeuwige roem op zak de felicitaties in ontvangst nemen waarna er een einde komt aan een heerlijk dagje golfen.

Golfarrangement voor beginners en professionals.

Wij bieden golfarrangementen aan voor zowel gevorderden als voor de absolute beginner.
Als beginner kan je komen golfen op onze 9-hole par-3 shortgolfbaan. Deze baan is uitermate geschikt voor beginners of mensen die ontspannen een balletje willen slaan. Het mooie van deze baan is dat je hem kan betreden zonder GVB en is dus voor een ieder toegankelijk. Tevens kan je op deze baan ook terecht voor een partijtje footgolf of flinggolf.
Het andere arrangement is bedoeld voor de professional of de vergevorderde amateur. Met dit golfarrangement ga je golfen op onze 18 holes golfbaan. Deze baan kenmerkt zich door de vele uitdagingen en diverse moeilijkheidsklassen. Voor dit golfarrangement is het wel noodzakelijk dat je beschikt over een handicap vanaf 54 en jouw GVB.

Voor groepen groter dan 10 personen kunnen wij samen met jou een special arrangement op maat maken inclusief golfen, buffet of barbecue en vergadermogelijkheden.

Informeer naar de mogelijkheden

 

 

golfarrangement

golfarrangement

golfarrangement