Driving range

Driving range gratis!

Ja u hoort het goed, de ballen zijn in 2020 gratis! We ontvangen u graag als greenfee speler, maar ook om te trainen bent u bij ons van harte welkom. U hoeft zich enkel eenmalig in te schrijven a €25,- en heel 2020 tapt u de ballen gratis (1 ballenkaart 2-tiks per dag: 80 ballen!). Uniek in Nederland! We hopen hiermee een gezellige groep actieve golfers op te bouwen, op de driving range en achteraf voor een gezellig biertje in het clubhuis. Mogen wij u ook verwelkomen? Onze receptie schrijft u graag in! Ook uw vrienden en kennissen zijn van harte welkom, op welke baan ze ook lid zijn.

Indien u nog vragen heeft, laat het ons dan gerust weten per mail op info@golf4all-harderwijk.nl 

Golf4All beschikt over een volledig uitgeruste driving range met 22 overdekte afslagplaatsen. De driving range is 250 meter lang en ca. 100 meter breed. Naast de driving range vindt u onze oefengreen en bunker, waar u kunt oefenen in putten en chippen.

Greenfee spelers

Ook u als greenfee speler nodigen we van harte uit om gebruik te maken van deze unieke actie! Als u ons wat vaker bezoekt heeft u de eenmalige inschrijfkosten er zo uit! Bent u slechts 1 of enkele rondjes op bezoek? Dan kunt u altijd nog gebruik maken van onze muntjes en ballenkaarten. Let op: het driving range abonnement is persoonsgebonden, het is dus helaas niet toegestaan om als flight een abonnement te delen. We vragen hierin om uw begrip.

Ballenautomaat (munt: 25 ballen)

 

€ 2,50

Ballenautomaat (kaart 2 x 40 ballen)

 

€ 6,50

Ballenautomaat (kaart 10 x 40 ballen)

 

€ 20,00