Driving range

Driving range gratis!

Ja je hoort het goed, de ballen zijn in 2021 gratis! We ontvangen je graag als greenfee speler, maar ook om te trainen ben je bij ons van harte welkom. Je hoeft je enkel eenmalig in te schrijven a €39,- en heel 2021 tap je de ballen gratis (o.b.v. fair use). Uniek in Nederland!

We hopen hiermee een gezellige groep actieve golfers op te bouwen, zowel op de driving range als achteraf voor een gezellig biertje in het clubhuis. Mogen wij jou ook verwelkomen?

Je kan online inschrijven en afrekenen voor de Voordeelkaart of betalen bij onze receptie.

Schaf je voordeelkaart aan

Ter informatie

Ook je vrienden en kennissen zijn van harte welkom, op welke baan ze ook lid zijn.

Golf4All beschikt over een volledig uitgeruste driving range met 22 overdekte afslagplaatsen. De driving range is 250 meter lang en ca. 100 meter breed. Naast de driving range vind je onze oefengreen en bunker, waar je kunt oefenen in putten en chippen.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via info@golf4all-harderwijk.nl 

 

Greenfee spelers

Ook als greenfee speler nodigen we je van harte uit om gebruik te maken van deze unieke actie! Als je ons wat vaker bezoekt, heb je de eenmalige inschrijfkosten er zo uit! Ben je slechts 1 of enkele rondjes op bezoek? Dan kan je altijd nog gebruik maken van onze muntjes en ballenkaarten. Let op: de Voordeelkaart is persoonsgebonden en geldig tot 1/10/2021. Het is dus helaas niet toegestaan om als flight een Voordeelkaart te delen. We vragen hierin om je begrip.

Ballenautomaat (munt: 25 ballen)

 

€ 2,50