Over de Brasserie

Golf4All beschikt over een gezellige brasserie met uitzicht op de 9e en 18e green van onze golfbaan. Ook hier is de sfeer natuurlijk laagdrempelig en gezellig. Uw koffie wordt met een glimlach geserveerd en wij doen ons uiterste best om uw golfdag tot een dag te maken die voor herhaling vatbaar is. Wij zien u immers graag terug!

Onze keuken serveert lunchgerechten maar ook heerlijke speciale broodjes. Iedere maand proberen wij u te verrassen met een ander recept. Onze lunchkaart biedt u de keus uit een kleine snack tot een overheerlijke lunch met diverse soepen, broodjes en maaltijdsalades.

Het Diner à la Carte heeft misschien wat minder traditionele gerechten die u niet gauw in een golfrestaurant aantreft maar ze zijn overheerlijk van smaak en met liefde bereid. Ook hier proberen we iedere maand een seizoensgerecht aan u voor te schotelen waarbij de wenkbrauwen kunnen worden opgetrokken maar de lippen worden afgelikt! We wensen u smakelijk eten.

Naast onze brasserie hebben wij een zaal die geschikt is om tot 20 personen in te ontvangen. Deze zaalruimte is multifunctioneel inzetbaar, van presentaties tot vergaderingen. Naast deze kleine zaal hebben wij ook boven een ruimte die te huur is. Hier kunnen ruim 30 personen vergaderen of een training volgen. Ook hier geldt onze gedachte: "Uw wens is onze opdracht!" Uiteindelijk willen we dat u tevreden naar huis gaat na een geslaagde dag op onze locatie.

U kunt gratis gebruik maken van WiFi.